sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

#1 vuokraponi(ko)

Moikka!
Aloitin tänään kirjoittamaan tätä blogia. Olisi kiva jos komentoisitte omia blogejanne, vaikka tähän postaukseen. Uusia blogeja on aina niin kiva lukea ja seurata, (varsinkin hevosblogeja :) ).

Tänään päätin etten enään jatkaisi Lakun vuokraamista. Onhan Laku kiva, mutta taidan etsiä itselleni rauhallisemman vuokraponin. Niiden kaikkien pukkisarjojen jälkeen, olen sitä mieltä etten halua vuokrata Lakua. Olisi kiva jos vuokriksella voisi myös maastoilla ja hypätä, mikä ei Lakun kanssa onnistunut.
Niinpä päätin ryhtyä toimeen, ja kirjoitin hevostalli.net sivulle näin: Hei. Olen kohta 14-vuotias, viisi vuotta säännöllisesti ratsastanut tyttö. Etsin vuokrahevosta tai -ponia (säkäkorkeus väh.125 cm) Juvalta tai läheltä Mikkeliä. Hevosen tulisi olla kiltti ja mielellään hyvin koulutettu. Menisin enimmäkseen koulua kentällä, mutta olisi myös mukavaa välillä maastoilla ja hypätä. Hevosen sijainnista riippuen kävisin 1-2krt/vko.

Mutta tässä kaikki tällä kertaa ;). Seuraavasta postauksesta en tiedä milloin tulee, mutta viimeistään torstaina kun menen Vehmaan tallille.


Loppuun vielä kuvat Rikistä ja Rohmusta.
Molemmat kuvat © minä
2 kommenttia:

 1. No tässä sit linkki mun blogiin kun kerroit et ois kiva jos laittais :)

  http://jasmundibloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) käyn katsomassa huomenna, kun pääsen koneelle :)

   Poista