tiistai 23. heinäkuuta 2013

#2 Maailman kauhein poni ;)

Hei vaan! :)

Kävin tänään moikkaamassa Kassua, tuossa naapurissa. Tästä päivästä ei ole nyt kummoista kerrottavaa, mutta jotain kumminkin.
        Huomasin että Kassulla on jonkun sortin takakavioiden puhdistusongelma. Harjatessa poni seisoi kiltisti paikallaan, vaikkei sillä riimua ollutkaan päässä. Etukaviotkin se antoi hyvin puhdistaa, mutta kun nostin takakavion ilmaan, poni riuhtaisi sen irti otteestani. No nostin kavion uudestaan, ja hetken se antoi putsata sitä, mutta sitten se riuhtaisi sen taas irti ja samalla kääntyi takapuoli minuun päin. Heti kun menin lähemmäs se rupesi uhkailemaan potkivansa minua.
        Seisoin hetken siinä portin luona, ja mietin että mitähän tässä pitäisi tehdä. Havahduin siihen kun Kassu työnsi turpansa syliini. Kerroin siinä sitten tammalle kuinka ilkeä poni se on, ja kuinka minä sitä vihaankaan. No mutta ei tuollaiselle ponille voi olla vihainen, joka tunkee pään syliin ja kerjää rapsutuksia. Huomasin myös että Kassu tykkää kun sitä rapsuttaa korvan takaa (jotain positiivista).
Tämä oli ehkä hiukan tylsä, mutta torstaina tulee kunnon postaus kun menen Vehmaan tallille. Ehkä teen huomenna jonkun "ratsastajan varustepostuksen" tai vastaavan, jos oikein innostun :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti