keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

#8 Mikkelin ostokset ja kuntoilua sateessa

Ensiksi haluan kittää teitä kaikkia lukijoita. Teitä on jo 14. Love you <3
Laitan tähän ne Mikkelin ostokset, kun eilen jo vähän lupailin. En ottanut kuvia ihan kaikesta, koska ajattelin ettei teitä kiinnosta lyijykynät sun muut... :D

Sokokselta ostin tuommoisen ponimeikkipussin. Ajattelin käyttää sitä penaalina, mutta se on niin söpö, etten tiedä viitsinkö "pilata" sen. Merkki on Catseye, ja hinta oli 15,90.

Kaksi vasemman puoleista on ostettu Sokokselta. Rimmelin valkoinen kynsilakka maksoi 5,70. IsaDoran ruskea kynsilakka oli alennuksessa ja maksoi vain euron.
Lumenen kynsilakat on ostettu Prismasta, ja ne maksoivat 4,25/kpl.

Prismasta ostin hevosvihon, maksoi 3,95. Kansi oli niin kivan näköinen niin oli pakko ostaa :).

Prismasta, H housen harmaa perus-toppi. Maksoi 7,95.

Tuossa minulla on päällä Prismasta ostettu vihreä toppi, maksoi 12,95 ja merkki on Premoden. Ostin myös gollege housut, jotka eivät näy kovin hyvin kuvasta. Vihdoin löysin sopivat golleget, aina ne ovat olleet liian isot tai paksut jne.
Kuvassa näkyy myös "uudet" hiukset, eli kävin parturissa. Sokoksella, siellä "Hyvä olo, parturi kampaamolla". Hiukset lyheni aika paljon. Lisäksi kulmakarvat nypittiin ja värjättiin.

Sitten tähän päivään :). Eli oltiin Karitan kanssa Vehmaan tallilla.Karita tuli meille yhden maissa ja tallille lähdettiin jo ennen viittä, ja alettiin melkein heti harjaamaan Hiewathaa, jolla Karita meni. Kun oltiin harjattu Hiwe ruvettiin harjaamaan Maisaa, koska meillä oli niin paljon aikaa. Sitten laitettiin Hiewathalle varusteet, ja sitten kentälle.
       Aluksi sovittiin Karitan kanssa että kävelisin vähän aikaa Híewathan rinnalla. Vähän aikaa tarkoittikin sitten koko tuntia :D. Aluksi vain käveltiin. Minä yritin selostaa Karitalle mahdollisimman hyvin kaikki ratsastusjutut, mutta ehhän minä mitään osaa selittää.
      Kohta alettiin ravailemaan, ja minä sitten hölkkäsin siinä vierellä. Karita osasi ratsastaa tosi hyvin, vaikkei olekkaan ollut pitkään aikaan tallilla. Ravattiin aika pitkään ja tehtiin avotaivutusta ravissa. Minun selostukseni ansiosta, ei avotaivutuksesta tullut mitään.
     
Kun vuorossa oli laukannostot, minä roikuin jo puolikuolleena Hiewathan kaulalla. No en ihan ;D. Oikeaan kierrokseen ei saatu Hiewathaa laukkamaan kuin muutama askel. Vasempaan kierrokseen päättettiin kokeilla sellaista että minä otin raipan käteeni ja Karita keskittyi käsiin ja jalkoihin. Samaan aikaan kun Karita antoi pohkeet minä napautin Hiewathaa pehvalle. Silloin laukannosto sujui hyvin. Aluksi Hiewatha ei laukannut kovinkaan pitkään, mutta viimeisellä nostolla poni laukkasi melkein koko pitkän sivun.
       Loppuverkassa juoksin hetken Karitan ja Hiewathan vierellä, mutta sitten päätin tyrkätä Hiewathan ravaamaan Pilkun perään. Loppukäynnit Karita meni ihan yksin Hiewathan kanssa. Siis sillä lailla ettei Hiewtha kävellyt turpa toisen hepan hännässä kiinni.
       Noin tunnin juoksentelun jälkeen olin ihan kiitollinen siitä että ratsastustunti loppui. Varsinkin kun koko tunnin ajan satoi vettä, ja olimme ihan läpimärkiä kaikki.

                                     
                                               Karita ja Hiewatha, hyvin menette :).


2 kommenttia: