sunnuntai 4. elokuuta 2013

#11 Ostoksia (anteeksi tylsä otsikko)

Kiitos kaikille 26 lukijalle ;).

Minun piti kirjoittaa jo eilen, mutta en saanut otettua kuvia. Yritin kuvata omalla kamerallani, siitä loppui akku. Sitten siskoni kameralla, siitäkin loppui akku. Ja sitten vanhalla kamerallani, no siitäkin loppui akku. Laitoin kamerani yön ajaksi latautumaan, ja otin kuvat nyt aamulla.
       Eli siis, oltiin kaverini Karitan ja hänen siskonsa Kristan kanssa, Mikkelissä. Oli kyllä tosi hauskaa. Yhdessä vaiheessa juostiin Akselin ja Stellan väliä varmaan kaksikymmentä kertaa. Vain sen takia kun Karita etsi kenkiä. Eka Seppälään, sitten H&M:lle, sitten takaisin Seppälään, sitten Sokokselle jne. Lopulta Karita osti ne kengät sieltä Seppälästä.

H&M:ltä ostin harmaan hupparin. Se on semmoista ohutta kangasta, niin se on tosi mukava päällä. Hinta 14,95.

H&M:ltä harmaa/lime raidallinen toppi. Kokoa 34, se on minulle aika iso, mutta päätin ostaa sen, kun se maksoi vain 4,95.


Seppälästä ostin, ihnan hupparin. Maksoi 26,95. Meinasin ensin ottaa saman värisen hupparin kun tuossa tuo ketju. Mutta päätinkin ottaa harmaan, koska sitä voi käyttää melkein kaikkien vaateiden kanssa.

Siinä oli vaateet, paljon muuta en sitten ostanutkaan.
Karita sai idean että kävellään Prismallle, ja niin me sitten tehtiin :D. Oli ihan hirveen kuuma, mulla oli farkut ja kaksi paitaa päällekäin.

Prismasta ostin karkkeija. En muista paljonko maksoi, mutta ne oli hyviä.

Pakko kertoa, että yritin tehdä teille videoa. Mutta se jäi yritykseksi, koska se oli kauhea vaikeaa. Tuntui niin tyhmältä ruveta vaan puhumaan videolle ;D. Kyllä mä vielä joskus teen jokun videon, mutta toistaiseksi saatte tyytyä peruspostauksiin.

Viikon kysymys.
Eikös mulla olekkin söpö koira? :3 Hahaa :D.

+ Muistakaa arvonta! http://www.maijunhevoselamaa.blogspot.fi/p/arvonta.html

2 kommenttia:

  1. Kannattaa laittaa banneri blogiin. http://puskaratsastajanakyvissa.blogspot.fi/p/multa-kyseltiin-yhdessa-vaiheessa.html <- kannattaa käydä katsomassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvosta ;). Itse asiassa minulle on tulossa banneri, mutta käyn katsomassa sinunkin :).

      Poista