maanantai 26. elokuuta 2013

#23 Säätöä ja pitkästä aikaa Kassua

(c) minä

Olin tänään taas pitkästä aikaa moikkaamassa Kassua. Kassu oli yhtä ihana kun aina ennenkin :).

Luokkakaverini oli kokeilemassa Lotan hevosta Tellua vuokrattavaksi. Miksihän minä en ole tajunnut että Telluakin voisi vuokrata? Tellun testaus meni kai ihan hyvin, mutta Tellu oli aika reipas tytölle, joka oli tottunut ratsastamaan pelkillä poneilla. Välillä Tellu kulki hyvin, mutta välillä se oli jännittynyt ja kulki pää ylhäällä. 

Ennen kuin luokkakeverini oli ehtinyt tulla, haimme Tellun laitumelta. Oli hieman vaikeaa samalla taluttaa hevosta ja avata porttia. Lopputulos oli sitten se että Tellu sai sähköiskun langoista ja hyppäsi täyttä vauhtia eteen päin. Lotta laittoi Tellun valmiiksi kun minä hoidin Kassua. 


(c) minä

Kun sekä Lotta ja luokkakaverini olivat ratsastaneet Lotta pesi Tellun ja laski se laitumelle. 

(c) minä

Kengittäjä tuli laittamaan Milanolle kengän toiseen jalkaan, josta se oli sen tiputtanut. Meidän piti ensin teljetä Netta ja sen kaksi ihanaa varsaa toiseen aitaukseen ja sitten hakea Milano ja Maisa kaukaa laitumen perältä. Lotta talutti Milanoa ja minä talutin Maisaa. Maisalla ei ollut riimunnarua, joten minun oli hieman vaikeaa pitää voimakkaasti riuhtovaa hevosta kurissa, varsinkin kun Tellu ja Valo ravailivat villisti Maisan ohi. Heti kun Lotta oli saanut Milanon portin toiselle puolella pystyin laskemaan irti Maisasta. 
     
Tui :3  (c) minä


Kävin päästämässä Netan ja varsat laitumen puolelle, mutta olin niin viisas että tiputin (vahingossa) "portin sulkijan" (sen mustan osan, jossa itse lanka on kiinni) nokkospuskaan. Se oli sitten ihan kiva noukkia sieltä...

Milano oli hieman hädissään kun sille laitettiin kenkiä, mutta ihan hyvin meni tuon ikäiseltä hevoselta. 

Nyt pitää kerätä rohkeutta ja kysyä Lotalta olisiko mitenkään mahdollista että myös minä kokeilisin Tellua vuokrattavaksi. :)

(c) Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti