tiistai 3. syyskuuta 2013

#26 "Leikkimistä" sähkölangoilla

(c) minä

Olin eilen taas  hoitamassa Kassua, tuossa naapurissa.
Kassu oli tosi huomionkipeä heti alusta asti. Se tuli höristen luokseni portille. Rapsuttelin tammaa siinä jonkun aikaa, kunnes sain mahtavan idean ruveta kuvaamaan ponia. Idea ei ollutkaan niin mahtava, ainakaan kun kuvasin ponia sähkölankojen toiselta puolelta. Kameran toinen kulma osui keskilankaan ja antoi meille kauhean sähköiskun. Kassu pelästyi ja juoksi toiseen päähän aitausta, minä taas olin ihan silleen että "häh?". Sähköisku tuntui kyllä ihan sydämmessä ja vielä tänäänkin sattuu selkään. Loppuajan osasin kyllä varoa sähkölankoja.

(c) minä

Harjasin Kassua jonkin aikaa pihalla. Mutta sitten kun Lotta tuli talliin menin Kassun kanssa sisälle. Kassu on niin ihana kun sitä rapsuttaa, niin se rapsuttaa takaisin huullilla :D.
Ponia kutitti kai hännästä kun yhdessä vaiheessa koko seinä huojui, kun Kassu rapsutti häntäänsä suolakiveen.

Päätin mennä Kassun kanssa metsään vähän kävelemään. Aloin katua ideaani jo ennen kuin edes päästiin metsään. Ylitettiin yksi pelto ja siinä jo Kassua oli ihan innoissaan. Se kulki pää ylhäällä ja lyhyin askelin. Välillä se yritti ravailla ja jopa nousi vähän pystyyn. Toki ymmärtäähän sen kun poni ei pääse koskaan muualle kun hiekkatarhaan.

Siinä matkalla minun piti avata kahdet sähkölangat. Se oli ihan kivaa hommaa hermoheikon ponin kanssa, joka koko ajan yritti lähteä juoksemaan.
Lopulta kun päästiin metsään Kassu ei suostunutkaan liikkumaan. Minun piti ottaa risu ja huitoa sillä poni liikkeelle.

(c) minä

Kassu ei saa syödä mitään vihreää, koska muuten sille tulee kaviokuume. Tietysti se yritti joka välissä ottaa jonkun oksan suuhunsa. Minun piti aina vetää ne pois.
Metsän keskellä on semmoinen pelto. Juoksenneltiin siinä, ja vaikka juostiin Kassu yritti panna pään maahan ja ruveta syömään.


Nero (c) minä
Mentiin vielä vähän matkaa eteen päin ja sitten käännyttiin takaisin. Loppumatka meni huomattavasti paremmin. Kassukin pystyi jo vähän rentoutumaan.
Ne sähkölangat mitkä olin avannut olivat ihan solmussa. Nyt minun piti laittaa ne takasin kiinni, yhdellä kädellä (toisessa poni). Menihän siihen aikaa mutta lopulta onnistuin, se oli vain vähän pelottavaa kun langat koko ajan napsuivat.

(c) minä

4 kommenttia:

 1. Sulla on muuten kiva blogi mutta kaipailisin taustaa ja banneria :) ja paljon kivempi jos kirjoitat esim postauksen alkuun kuka kuvat on ottanut yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Bannerin tekijöitä olen etsiskellyt, mutta kenelläkään ei oikein tunnu riittävän aikaa... Ja juu, tuo oli hyvä idea. Pitää ottaa käytäntöön :)

   Poista
  2. Miä voisin tehäkkin bannerin sulle, mut sit taas en, koska amatööri :DD siit tulis varmaan ihan hirvee, koska en osaa nii hyvin tehä, mut käy vaik täältä kysymässä, mulle ainankin on täältä yks banneri :) http://tamaraonsuperninja.blogspot.fi/p/blog-page.html
   ja sit oli astan tekemä kans :) http://askeleidenkopinaa.blogspot.fi/p/banneripaja.html

   Poista
  3. Ok ;) Käyn juu kattoo noi, ja miksikäs ei. Hyvää harjotusta sulle ;) Mä en ala edes yrittämänn ;D

   Poista