sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Esteitä + tippuminen

Moikka!

Hypättiin eilen pitkästä aikaa. Itse asiassa minulla ja Pöpöllä molemmilla oli hyppytaukoa melkein kolme kuukautta... Hypittiin vain ihan pieniä ristikoita, koska molemmilla oli vähän homma hukassa.

Pöppö oli todella energinen! Sillä olikin ollut monta kevyttä päivää ja muutama vapaapäivä, kun viikolla oli niin kova pakkanen. Välillä oli kyllä jarrut vähän hukassa, hehe.


Hypättiin enimmäkseen ravissa, koska laukassa Pöppö tuppasi innostumaan niin, että peräpää lenteli.


Tipuin Pöpöltä tänään ensimmäistä kertaa. Tippuminen näkyy tuossa videolla. Se oli kyllä ihan oma vikani. Tein esteelle todella huonon tien, enkä suoristanut ennen estettä. Pöppö joutui hyppäämään vinosta ja liian kaukaa, jolloin tietysti jäin jälkeen hypystä ja lensin maahan. Ei kyllä onneksi sattunut yhtään! Kuten videolta näkyy: oli niin hassu juttu, että ihan nauratti.


Nousin tietysti heti takaisin selkään ja hypättiin vielä monta kertaa! Pöppö oli niin innoissaan, ettei meinannut housuissaan pysyä (jos sillä siis sellaiset olisi).

Poika hieman täpinöissään :D
Viimeisellä kerralla tuli ihan hyvä hyppy, jotten ajattelin lopettaa siihen.Kun menin talliin huomasin että oikean käteni pikkurilli oli turvonnut ja todella kipeä. Se taisi nyrjähtää tai jotain, koska se oli vielä tänäänkin kipeä. Mutta ei kuitenkaan mitään vakavaa.


Tällä kertaa vähän pidempi postaus, videon ja kuvien kera.
 Mitäs piditte? :)

4 kommenttia: