sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Three months with you

I love you ♥!!
Vähän erikoisempaa postausta, koska Pöppö on ollut meillä nyt kolme kuukautta.

Yksi ensimmäisistä Pöpöstä otetuista kuvista.
On se vähän muuttunut :')
Jos ollaan ihan rehellisiä: en innostunut Pöpöstä paljoa alkuun. Se oli kauhean iso ja luiseva ja sen harjoitusravissa oli mahdotonta istua alas. Halusin kuitenkin ostaa sen, koska muita tilaisuuksia ei olisi saattanut edes tulla ja Pöpössä oli kuitenkin jotain, mistä heti pidin.

Äiti huomasi heti että Pöppö oli todella kiltti. Jota se kyllä onkin!

Pöpön entinen omistaja sanoi, että Pöppö rentoutui minun kanssani hyvin.  

Ensimmäiset viikon hevosenomistajana eivät olleet niin hienoja... Olin ihan avuton. Koko hevosesta huolehtiminen oli nyt minun vastuullani. Pelkäsin että tekisin jotain väärin. 

En osannut ratsastaa Pöpöllä silloin. Se oli jännittynyt ja kulki pää pystyssä. Se ei luottanut minuun yhtään.


Vinkki! Jos hankitte omaa hevosta se kannattaa tehdä kesällä/keväällä. Pöppö tuli meille syksyllä, jolloin oli pimeää. Varmaan tämänkin takia se oli aika säikky ja varautunut koko ajan. Piti ratsastaa pimeällä jolloin molemmilla vähän mielikuvitus laukkasi...

Alkuun Pöppö oli myös todella ylivirkeä! Sillä ratsastaminen oli suorastaan kauheaa. Pöppö vain puri kuolaimeen ja kaahasi eteen päin. Monta kertaa itkin Pöpön selässä, kun tuntui ettei mikään toiminut.


Pikku hiljaa kaikki kuitenkin alkoi lipua parempaan päin. Pöppö alkoi luottamaan minuun (ja minä Pöppöön) ja kulkemaan ratsastaessa pätkiä paremmin. Kaikista noista ongelmista päästiin yli ja päivä päivältä aloin pitää Pöpöstä enemmän ja enemmän. Onhan meillä vielä paljon opittavaa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa!Nykyään, kolmen yhteisen kuukauden jälkeen, voin hyvin sanoa, että rakastan hevostani, enkä vaihtaisi sitä mihinkään muuhun, mistään hinnasta!♥


Toivottavasti tykkäsitte! 

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihana video❤❤❤sovitte täydellisesti yhtee❤

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja tää oli kirjotettu ihan sika hyvin! Muuten vähänkö hieno toi pöpön otsapanta! :o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika :-) ! Jep, mä oon rakastu siihen :o♥

   Poista