maanantai 2. maaliskuuta 2015

Laukanvaihtoja Sanilla

Hei!

Kävin hiihtolomalla Savonlinnassa yksityistunnilla. Harjoiteltiin laukanvaihtoja, joita en ole ennen tehnyt. Sain ratsukseni Sani-ponin. Oli muuten vähän outoa ratsastaa jollain muulla hevosella kuin Pöpöllä. Olin nimittäin ratsastanut melkein neljä kuukautta pelkästään Pöpöllä. 

Kuvat cee Milla

Videolta näkyy hyvin millaisia tehtäviä teimme, joten en jaksa kirjoittaa niistä kovin tarkasti. 


Ensin tehtiin vaihtoja oikeasta laukasta vasempaan. Vaihdot onnistuivat hyvin! 


Vasemmasta oikeaan ei mennyt ihan niin hyvin. Kerran jäi ristilaukalle ja muilla kerroilla vaihto tuli aina pari askelta myöhässä. 

Sanilla oli mukavaa ratsastaa. Huomasi kyllä, että poni tykkäsi laukkaamisesta! 


Tallin omistaja kysyi minulta haluaisko tulla ratsastusleirille kyseiselle tallille kesällä. Innostuin asiasta heti ja ilmoittauduin leirille. Olen siis menossa kesällä kahdelle eri ratsastusleirille Pöpön kanssa. Ihanaa! Mutta silti vähän pelottavaa, en nimittäin tunne ketään kuka tulee tuolle leirille :o...


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi video! Ja hyvin te menitte! :-)

  VastaaPoista
 2. Heii! Oon tulossa sinne leirille :-) Sari mainitsi susta niin löydettiin tänne sun blogiin! Tosi kiva blogi, itekkin pidän ja pari tallikaveria myös. (evesbloggg.blogspot.com) Ite oon ratsastanu Sarilla jotain 6 vuotta ja ollu yhellä leirillä siellä! Meiän talliporukka on tosi ihana ja tuut varmasti viihtyy meiän kaa :-)
  Hyvin menit Sanilla, tykkään itekki Sanista ku meen sillä tunneilla!
  Nähään sit kesällä viimeistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Kiitos paljon!❤️ et arvakaan kuinka iloiseksi tulin kun luin tuon lähettämäsi kommentin :-) Sullakin on ihana blogi. Liityin lukijaksi. Tosi kiva juttu! Joo nähdään, viimeistään kesällä! :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Liityin lukijaksi ja käy toki kurkkaamassa miun blogi! :))

  susansilmin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tosi kiva blogi sulla. Kävin katsomassa ja liityin lukijaksi :)

   Poista