maanantai 30. maaliskuuta 2015

Viikon liikutukset

Heippa!
Olin joskus tehnyt tälläisen postauksen, jota en kuitenkaan ollut julkaissut. Nyt kuitenkin päätin julkaista tämän, vaikka kirjoitinkin tämän aika kauan aikaa sitten. 

Maanantai:
Ratsastin Pöpön kevyesti pelkillä päitsillä ja narulla. Pöpöllä ei siis ollut satulaa eikä suitsia. Mentiin vähän kaikkia askellajeja ja meni tosi hyvin! Pöppö kuunteli paljon paremmin kuin mitä osasinkaan kuvitella!


Tiistai:
Mulla oli tarkoitus kuvata videopostaus, mutta se vähän jäi... Hypätiin Pöpön kanssa pieniä esteitä pellolla. Pelto oli kuitenkin suurimmaksi osaksi liukas ja jäässä, joten tultiin vain ihan pieniä esteitä. Lisäksi tuona päivänä taivaalta tuli märkää lunta ihan kunnolla! Oltiin Pöpön kanssa molemmat ratsastuksen jälkeen ihan märkiä. Hypyt sujuivat kuitenkin ihan hyvin, vaikka poika olikin aika innoissaan.


Keskiviikko:
Pöpöllä oli vapaapäivä, joten ei siitä sen enempää.

Torstai:
Mentiin ilman satulaa koulua. Tehtiin pohkeenväistöä, avotaivutusta, taivuttelua, siirtymisiä ja sellaista. Meni hyvin ja Pöppö oli ihan kiva ratsastaa.


Perjantai:
Mentiin taas päitsillä, mutta tällä kertaa vain käyntiä ja ihan vähän ravia. Kierreltiin talliympäristöä ja mentiin vähän hangessa. 

Lauantai:
Ratsastin Pöpöllä koulua, tällä kertaa ihan satulan kanssa. Mentiin kaikkia askellajeja ja tehtiin erilaisia tehtäviä. Hyvin meni!

aika söpö :3
Sunnuntai:
Kaverini lähti hevosellaan kanssamme maastoilemaan. Kierrettiin sitten ihan kunnon lenkki. Kaverini meni melkein koko ajan edellä ja me Pöpön kanssa tultiin perässä. Käynnissä jäimme koko ajan jälkeen ja sain koko ajan käskeä Pöppöä eteen päin. Ravatessa taas sai pidättää, ettei menty ohi. Laukkattiin myös yksi ylämäki ja jopas Pöppö innostui! Poika vain pukitteli ja hyvä etten tippunut kaulan yli :D. Laukan jälkeen Pöppö oli ihan täpinöissään ja sitä sai ihan kunnolla pidätää! Onneksi se kuitenkin vähän ajan päästä rauhoittui. Käännytiin pienemmälle polulle, jota ei oltu aurattu. Sitä jonkun aikaa mentyämme tulimme autotielle ja jatkoimme sitä pitkin takaisin tallille. Loppumatka meni hyvin, lukuun otamatta yhtä turhaa sivuhyppyä. Oli kuitenkin tosi kiva maasto hyvässä seurassa!

Hehe! Jotenkin tää kuva on vaan niin osuva :D
Ps. Vastatkaa tohon kyselyyn, joka on oikealla puolella, sivupalkissa? 

6 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus ja söpö Pöppö <3

  VastaaPoista
 2. on toi pöppö sulonen! :-) kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Voi, kuinka söpö se on. Ois kiva jos joskus väsäilisit jonku tavoitteet ratsastukselle tai tavoitteet loppuvuodelle tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on :-). Juu voisinhan mä joskus semmosen tehä!

   Poista