lauantai 18. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen valmennus

Hei!

Meillä oli Pöpön kanssa tämän viikon torstaina ensimmäinen valmennus. Valmennuksen piti siis naapurini, joka ei ole oikea valmentaja, mutta hän kilpailee, ratsastaa ja opettaa todella hyvin!

Itse valmennuksesta minulla ei ole kuvia, joten pitää tyytyä vanhoihin...

Tykkään tästä kuvasta paljon :)
Tallilta on siis noin kilometrin matka kentälle, joten siinä tuli hyvät alkukäynnit. Talutin Pöppöä koko matkan, koska yksin maastoillessa Pöppö näkee joka paikassa mörköjä.

Valmennus meni mielestäni hyvin. Mentiin keskiympyrällä ja tehtiin neljä pysähdystä. Käynnissä piti olla tarkkana, että Pöppö oikeasti eteni, eikä jäänyt laahustamaan. Ravia mentiin samalla ympyrällä ja ensin asettettiin ulospäin, sitten taivutettiin ja sitten sama, mutta sisäänpäin. Pöppö liikkui ravissa todella hyvin, mutta välillä sai muistuttaa pohkeella, jotta takaosakin pysyisi mukana.


Tehtiin sama tehtävä toiseenkin suuntaan ja tähän suuntaan Pöppö rupesi vähän kuumumaan. Se meinasi vähän väliä lähteä laukalle. Muuten meni ihan hyvin. Tehtiin vielä käynti-ravi siirtymisiä ja sen jälkeen valmentaja testasi hieman Pöppöä.

Pöppö oli todella kivan tuntuinen ratsastaa ja oli todella mukavaa päästä pitkästä aikaa ratsastamaan valvovan silmän alle. Kyllä me vielä päästään kilparadoille Pöpön kanssa  ;)!

Otettiin tässä vähän aikaa sitten Pöpöltä hokit pois.

Ps. Tallivideopostaus tulossa lähipäivinä! 

4 kommenttia: