sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ysit on irti!

Rakkaat ♥

Peruskoulu on nyt viety päätökseen ja kesäloma alkanut, vaikkei sille yhtään tunnukaan. Meillä yseillä oli kevätjuhla, jossa oli vaikka mitä ohjelmaa ja todistukset jaettiin. Olen kyllä todella tyytyväinen koko juhlaan ja päättötodistukseen. Kaikkien numeroiden keskiarvo todistuksessani oli yhdeksän. Sain myös stibendit menestymisestä ja aktiivisuudesta yhteiskuntaopissa ja ansioista kuvataiteessa. Sain myös kirjan kiitokseksi äidinkielen opettajalta, kun pidin puheen kevätjuhlassa. Pikkasen kyllä jännitti pitää puhetta 200 ihmisen edessä, mutta onneksi sitä ei tarvinnut tehdä ihan yksin! 

Meidän luokan 9A luokkasormus 
Kirjoittelen heppakuulumisia ja muita ensi postaukseen! :)

Ps. Bannerin tekijää kaivataan kipeästi!


10 kommenttia:

 1. Hei! Jos kukaan ei ole vielä kerennyt ilmoittaa halukkuutta tehdä banneria, niin minä voisin tehdä :)

  saarusti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Eve kerkesi väsätä minulle jo bannerin, joten en tällä hetkellä tarvitse. Laitoin sinulle kuitenkin sähköpostia, joten käy kurkkamassa :-)!

   Poista
  2. Hei! Huomasin vasta tänään sähköpostisi... Mutta vastasin siihen, joten käy tsekkaa :)

   Poista
 2. voisin joskus koittaa väsätä sulle jotai bannerii jos haluut! :-D en kyl oo mikää mahti mut oon tehny esim kisateam.blogspot.com blogii sen joten voit kattoo ja sillee 8)

  VastaaPoista
 3. Moikka,mä hoidin Pöppöö vähän aikaa viime vuonna :) Se on tosi kiva heppa :) Minne hait/pääsit opiskelemaan? :) Minne tallille meet leirille Pöpön kans? Jään seuraamaan sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiva juttu! Pöppö on ❤️ Hain ja pääsin Juvan lukioon. Menen Sarin tallille ja vehmaan tallille leireille. Kiva kuulla!:)

   Poista
 4. Milloin tulee uutta postausta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään! Eilen jo kirjoittelin, mutta aika loppui kesken :)

   Poista