sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Pöppiksen kuulumisia

Ihaa!

Täällä kirjoittelee tällä kertaa Pöppö. Ihmiseni oli niin laiska, eikä kuulemma enää jaksanut kirjoittaa minusta, niin päätin tulla itse kirjoittamaan itsestäni! 

Meikä onkin jo iso poika nyt! 12.6 täytin jo kaksitoista vuotta. Ihmiseni ja hänen kaverinsa olivat tehneet minulle kakun, jonka söin parilla puraisulla! Harmi vain, että olivat laittaneet kakkuun näkkileipää, hyi yök! Miellummin kuivaa leipää tai tuoretta ruohoa. 


Olemme nyt ranpanneet jatkuvasti naapurien kentällä juoksentelemassa, kun omistaja ei kuulemma jaksa ratsastaa pellolla. Heh, kentällä onkin kyllä kivempaa! Ei tarvitse varoa koko ajan, että astuu kuoppaan tai kiven päälle. Ja sitä paitsi kentän vieressä laiduntaa pari supersöpöä tammulia, jotka ovat varmasti ihastuneet minuun! No kukapa nyt ei olisi, olenhan sen verran komea ;)


Kentällä juokseminen kuitenkin väsyttää nopeasti. Usein en jaksaisi laukata ollenkaan, varsinkaan vasempaan suuntaan. Se on niin vaikeaa. Joskus kokeilen pukittamalla onko pakko, kun ei vain jaksaisi. No onhan se tietenkin pakko. 


Kävimme myös toisen tammulin kanssa maastossa yksi päivä. Omistajani luuli, että pelkäsin lautakasaa, mutta eihei! Olen varma, että lautakasan alla oli vähintäänkin sapelihammastiikeri vaanimassa meitä! Onneksi se ei hyökännyt kimppuumme, sekin oli salamannopeiden refleksieni ansiota.


Tänäkin aamuna kävimme juoksemassa kentällä. En olisi millään halunnut keskittyä juoksemiseen, kun toinen tammoista hörisi niin kauniisti minulle ♥. Ihmiseni mielestä meni kuitenkin hyvin ja sain laukata kerran kentän ympäri. Suoralla laukkaaminen oli aika vaikeaa, mutta kun omistajani auttoi vähän niin sekin onnistui! 
Tänään lähdemme kuulemma ratsastusleirille. Se kuulostaa kidutukselta, kun siellä kuulemma ratsastetaan paljon. Ihmiseni kuitenkin lupasi, että saan syödä siellä paljon ruohoa! Se on pääasia se!

Nyt menen vielä hetkeksi nauttimaan auringonpaisteesta, ennen kuin lähdemme ajamaan kohti Savonlinnaa! 


Laittakaa kommenttia ja kehukaa minua komeaksi, kiitos! ;)

6 kommenttia: