lauantai 27. kesäkuuta 2015

Ratsastusleiri

Hirveä ikävä näitä ihania!♥
Sunnuntaina suuntasimme Pöpön kanssa kohti Savonlinnaa. Olimme siis viiden päivän ratsastusleirillä Sarin tallilla.  Sunnuntaina emme tehneet mitään erikoista. Meitä oli leirillä vain kuusi, mikä oli todella kiva! Yleensä leireillä on hirveästi porukkaa, mutta meitä oli juuri sopivan kokoinen "tallijengi". Ainut mikä vähän harmittaa oli se, että me kaikki ratsastimme samaan aikaan, joten ratsastuksesta ei saanut kuvia...

Matkaan! 

Maanantai

Heti ensimäisenä leiripäivänä oli ihana ilma ja ratsastimme molemmat tunnit ulkona. Ensimäiseksi oli normaali koulutunti, jonka menin Pöpöllä. Teimme tunnilla pohkeenväistöjä ja Pöppö meni hyvin koko tunnin! 

Toinen tunti oli puomitunti ja sen menin Hilto-nimisellä suomenhevosella. Olen kerran ennenkin mennyt Hiltolla ja se oli ihan samanlainen kun muistelinkin. Tunti meni ihan hyvin, vaikka Hilto olikin vähän jäykkä. Tässä postauksessa menen Hiltolla! Klikkaa*

Mukaan leirille lähti satula ja tuo turkoosi kassi, sekä toinen turkoosi laukku ja tietenkin kamera! 
Tiistai

Seuraavana päivänä olikin jo huono ilma. Menimme molemmat tunnit maneesissa, koska ulkona satoi. Ensimmäinen tunti oli koulutunti, jonka menin Pöpöllä. Pöppö ei ollut maneesista moksiskaan, se oli kuitenkin vähän vaikeampi ratsastaa maneesissa: pidätteet eivät menneet niin hyvin läpi... 

Toisella tunnilla menimme ilman satulaa. menin Aura-nimisellä hevosella, jolla en ollut koskaan ennen mennyt. Tunti meni kuitenkin hyvin ja Aura oli mielestäni todella kiva! 

Aura
Keskiviikko

Huonot ilmat jatkuivat vieläkin, joten maneesissa mentiin molemmat tunnit. Meillä oli estetunti, jonka menin Pöpöllä. Hyppäsimme pientä rataa, jossa minulla ja Pöpöllä oli pelkkiä ristikoita. Hypyt onnistuivat yllättävän hyvin, vaikka olemme hypänneet Pöpön kanssa niin vähän. Yleensä Pöppö hyppää todella kaukaa, mutta nyt paikat osuivat hyvin kohdalleen! 

Toisella tunilla menin Reiskalla, joka on suomenhevonen. Meillä oli koulutunti ja menimme ilman jalustimia. Teimme mm. kolmikaarista kiemurauraa. Reiska oli ihan kiva, mutta sen laukkassa oli mahdotonta istua :D. Olen mennyt myös Reiskalla ennen, kauan, kauan sitten, joten siitä ei ole postausta. 

Pikkuinen shettis Riina, johon Pöppö ihastui :D♥
Torstai

Meillä oli leirikisat jo torstaina. Menin kisat Vesalla, joka oli ihan kiva. Leirikisa oli tehtävärata, jossa oli mm. ravipuomit, pujottelu, peruutus, omenan noukinta ämpäristä suulla ja paljon muuta. Oli kyllä hauskaa! Tässä postaus, jossa menen Vesalla! Klikkaa*

Toinen tunti oli maasto, jonka menin Pöpöllä. Mentiin aika pitkä lenkki maastossa. Siellä oli yksi hirveä alamäki, joka oli ihan kauhea! Pöppö meni kaikki alamäen todella hitaasti ja muut saivat aina odottaa meitä. Reitillä oli myös paljon ylämäkiä. Niitä oli hauska mennä minun, sekä Pöpön mielestä! 

Torstaina otin myös irtotunnin, koska halusin kokeilla mennä lännenratsastusta Pöpöllä. Se oli ihan sairaan hauskaa! Pöppö nautti ja minulla oli kivaa! Ratsastuksenopettaja sanoi, että Pöpöstä huomasi kuinka hauskaa sillä oli, että se rentoutui ja liikui pyöreästi ja laukkasi paljon puhtaammin. Voisin tehdä erillisen postauksen tästä tunnista, koska minulla on kuvia ja videoitakin! :) 

Kiitos kuvasta Annelle!
Perajantai

Ensimmäisen tunnin menin Sanilla, jolla olen ennenkin mennyt. Mentiin taas ilman jalustimia ja teimme mm. avotaivutusta. Tunti meni ihan kivasti. Tässä postauksessa menen Sanilla! Klikkaa*

Toisella tunnilla menimme ilman satulaa. Menin Pöpöllä ja tunti ei mennyt kovinkaan hyvin. Pöppö oli käynnissä ja laukassa ihan kiva, mutta ravissa kauhean jännittynyt... Tehtiin tunnilla ihan perusjuttuja. 

Turpakarvat :3
Kokonaisuudessaan leiri oli ihan huippu! Paras kaikista ♥ Kaikki leiriläiset olivat todella mukavia ja minulla on jo nyt ikävä kaikkia. Mutta onneksi näemme ehkä pian ;)!


13 kommenttia:

 1. oli ihan huippu leiri ja porukka! :) <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) oli kyl ihanaa ja piaan nähdään jos tuut og ;) <3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! :) ja tosi kivoja kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Mikä ton Aura-hepan oikee nimi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä pakko myöntää etten edes tiedä :D

   Poista
  2. Aurora/siilin Aurora on sen oikee nimi :)

   Poista
 5. jjeeeiii :-)!! ihana postaus c:

  VastaaPoista
 6. Kuulosti todella kivalta leiriltä! Ihania kuvia. Sinullakin on ihana blogi :)

  moments--to--remember.blogspot.fi

  VastaaPoista