sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Ratsastustunti FantillaKeskiviikkona kävin pitkästä aikaa ratsastamassa Vehmaassa. Päädyinkin menemään Fantti -nimisellä jättihevosella. Fantti oli todella kiva: herkkä ja taitava! 
Lähdimme hakemaan hevosia laitumelta. Minä ratsastin Sohvin (vuonohevosen) laitumelta tallille. Oli kyllä vähän outoa kiivetä niin matalan ja pyöreän hevosen selkään. Pöppö on täydellinen vastakohta Sohville, ainakin tässä asiassa!


Itse tunnilla menimme perusasioita ja avotaivutusta käynnissä ja ravissa. Fantti oli kyllä koko tunnin niin kiva! Pieni laukkaspurttikin sieltä tuli, kun toinen hevonen säikähti jotain ja Fantti tietenkin säikähti, kun toinenkin hevonen säikähti. Kestin kyllä kyydissä, onneksi!


Kun tuli aika nostaa laukkaa, Fantti innostui todella paljon. Hyvin se kuitenkin malttoi odottaa laukka-apuja ja laukkasikin ihan rauhassa. Laukkojen jälkeen ravailimme vielä vähän ja sitten tunti loppuikin. Fantti tuntui todella isolle, vaikka Pöppökin on aika iso. Pöppö on kuitenkin vielä niin laiha, että Fantti tuntui varmaan siksi niin isolle!

Tällänen jätti ♥
Tänään tulee varmaan vielä yksi postaus, koska haluan kirjoittaa vielä Pöpön kuulumisista ennen kun lähden leirille! :)


2 kommenttia: