tiistai 11. elokuuta 2015

Hei beibi lähetään uimaan!
Sain sunnuntaina loistavan idean, että voisin kokeilla uittaa Pöppöä! Talutin Pöpön rannalle ja kokeilin aluksi taluttaen miten se reagoi. Pöppö tuli perässäni kiltisti veteen, mutta vaikutti kyllä aika järkyttyneeltä :D. Se katseli ihan ihmeissään ymärilleen. En yhtään tiedä onko Pöppöä uitettu ennen, mutta jos ei, niin se selviytyi kyllä todella hienosti! 

Kun olin taluttanut Pöppöä vedessä jonkin aikaa, nousin laiturilta selkään ja ruvettiin tutustumaan veteen selästä käsin. Aluksi Pöppö ei halunnut millään mennä syvemmälle, mutta vähän ajan suostuttelun jälkeen se uskaltautui syvemmällekin. Meidän rantahan ei ole mikään paras mahdollinen uitamista varten. Se on aika epätasainen ja kun menee pidemmälle, tulee jossain kohtaa äkkisyvä. Käytiin uimassa pieni lenkki, joka näkyy videossa puoliksi. Kun Pöpöltä ei enää yltänyt jalat pohjaan, se tietenkin vähän vajosi ja halusi sitten heti pois. Kohta mistä se halusi tulla pois oli aika jyrkkä, joten se joutui hyppimään päästäkseen pois. Äiti säikähti, kun Pöppö vajosi ja alkoi hyppimään, joten hän tietysti unohti kokonaan kuvata. Siksi uintireissu näkyy vain puoliksi :D! 

Kun pääsimme rannalle, Pöppö näytti aika tyytyväiseltä ja halusi heti syömään (perus Pöppö). Kehuin sitä hirveästi ja sitten lähdimme takaisin tallille, koska yksi uintikerta oli tarpeeksi ensimmäiselle kerralle! 

Oli kyllä todella mukavaa ja virkistävää käydä uimassa Pöpön kanssa. Jos rehellisiä ollaan, en olisi uskonut että Pöppö edes uskaltaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti