sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Turhaa höpinää

Minulla alkaa ensi viikolla koeviikko ja en ole kyllä paljoa lukenut! Tällä viikolla meinasi epätoivo iskeä, kun tuntui ettei millään kerkeä valmistua kaikkiin kokeisiin. Oli pakko vähän pitää taukoa lukemisesta ja niinpä suunnattiin Pöpön kanssa metsäkävelylle, tällä kertaa ohjasajaen! Pöppö oli maastossa ihan eri hevonen ohjasajaen kuin ratsastaen: rauhallinen ja rento. Se ei jäänyt kyttäilemään mitään vaan käveli reippaasti eteen päin, välillä tyytyväisesti pärskähdellen. Kyllä siinä iltaauringossa, parhaan kaverin kanssa kävelessä, mieli lepäsi ja sai ajatukset hetkesi pois tulevista kokeista. Olisi tosi upeaa saada Pöpölle joskus kärryt perään, mutta katsotaan nyt jääkö se vain haaveeksi.

Minua ei ole nyt lähiaikoina muutenkaan huvittanut oikein ratsastaa. Ollaan siis puuhailtu erilaisia juttuja Pöpön kanssa maasta käsin, mutta nyt alkaa nekin ideat loppumaan... Temppuja ollaan palauteltu mieleen ja uusiakin voisi opettaa, jos vain keksisi mitä.

Juoksuttamiseen Pöppö on kyllä jo todellakin kyllästynyt, samoin myös pelkkiin käyntiratsastuskertoihin. Minkäs voit kun tuossa pellolla ei oikein voi kunnolla ravata tai laukata. Kaktun blogista luin hyviä venyttely- ja jumppailuohjeita, joita tänään kokeiltiin. Se olikin kivaa hommaa ja sitä ruvetaan varmasti tekemään enemmänkin. Kannattaa käydä kurkkamassa, jos yhtään kiinnostaa!

Nyt palaan vielä hetkeksi takaisin ruotsin kirjan pariin, vaikkei kyllä yhtään jaksaisi.

Ps. Lisäsin blogikirppikselle pari tavaraa ja poistin jo myytyjä. Käykäähän sekin tsekkaamassa!

4 kommenttia: