tiistai 20. lokakuuta 2015

Pöppö muutti kotiin!

Viime postauksessa mainitsemani "suuri uutinen" oli siis se, että Pöppö muutti meille kotiin. Oma hevonen omassa pihassa: mikä unelma! Tai ei Pöppö ihan meidän pihassa asusta, mutta ihan meidän naapurissa mummon ja ukin pihalla. 
Viime postauksessa sanoin, että tapahtuu jotain iloista, mutta samalla surullista. Minulla olikin kyllä aika haikeat fiilikset lähteä pois meidän entiseltä tallipaikalta, mutta samalla oli ihanaa ajatella, että Pöppö ihan oikeasti muuttaa kotiin. 

Tuotiin Pöppö kotiin vasta aika illalla, jolloin oli jo pimeää. Pöppö oli vähän hermostunut ja ymmärtäähän sen. Seuraavana aamuna, kun laskin Pöpön ulos, se juoksi aitausta ympäri ihan ihmeissään ja oli koko päivän normaalia säikympi. Tänään se oli jo huomattavasti rauhoittunut ja enemmän oma itsensä. Tällä hetkellä Pöppö on yksin. En tiedä tuleeko Pöpön kaveriksi joku poni tms, kun minä en niistä asioista voi päättää. Pöppö on kuitenkin sellainen hevonen, ettei se tykkää esim. jos muut hevoset rapsuttelevat sitä tai tulevat liian lähelle, mutta olisihan se Pöpöllekin paljon mukavampi, jos sillä kuitenkin olisi joku kaveri!Saadaan käydä meidän naapurissa ratsastamassa kentällä. Pöppö on ollut ihan superhyvä nyt parin päivän ajan! Siitä teen erillisen postauksen, kun minulla on kerrankin videoitakin. Toivotaan nyt, ettei tämä kaikki onni ole vain väliaikaista. Varsinkin, kun ensi viikon maanantaina suunnataan klinikalle ja ell raspaa Pöpön hampaat ja tekee ns. vuositarkastuksen. Pöpön oikea etunen on vähän turvoksissa muihin jalkoihin verrattuna. Se ei kuitenkaan onneksi ole puristusarka, eikä Pöppö onnu sitä yhtään, joten toivotaan ettei se ole mitään vakavaa! 


Kysykää jos jäi jotain epäselväksi, mutta muistakaa kuitenkin etten julkaise/vastaa sellaisiin kommentteihin joita en halua!


2 kommenttia:

  1. missä ratsastat nyt tai siis onko teillä joku kenttä yms siinä lähellä? :) ois unelma jos oma heppa asustais omassa pihassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tossa postauksessakin lukee, että käydään meidän naapureiden kentällä:)

      Poista