sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vuosi yhteistä matkaa takana

1.11.2014 kävimme kokeilemassa Pöppöä ja nyt tuosta päivästä on kulunut tasan vuosi. Ensimmäinen yhteinen vuosi Pöpön kanssa, ja voin sanoa, ettei se ole ollut helppoa! Ei sinne päinkään, mutta mitään hetkeä en vaihtaisi pois. Virheistä oppii ja vastoinkäymiset vahvistaa. Paljon ollaan koettu yhdessä, sekä hyviä asioita, mutta myös niitä huonoja. Joskus sitä miettii, kuinka olisi niin paljon helpompaa, jos ei olisi omaa hevosta, mutta hetken kun asiaa miettii: ymmärtää kuinka rakas siitä omasta hevosesta on tullut, eikä haluaisi ikinä luopua siitä. 

Virheistä oppii ja vastoinkäymiset vahvistaa.

Joku epäili jo, etten rakasta Pöppöä, mutta sen voi teille kertoa, että te ette tiedä kaikkea. Miten asiat ovat ja miten ne ennen olivat, enkä minä kaikkea voi blogiin kirjoittaa. Ennen kun kommentoi jonkun toisen blogiin ilkeästi, voisi miettiä: miksi haluaa tehdä sen ja uskaltaisiko saman sanoa kasvokkain kyseisen henkilön kanssa. Neuvoja otan mielummin vastaan oikeita ihmisiltä kuin anonyymeiltä. Minulla on kuitenkin monta taitavaa ja ihanaa heppatuttua, joilta voin apua kysyä, joten en tarvitse apua anonyymeiltä, varsikaan jos en sitä ole edes kysynyt. 

Ennen kun kommentoi jonkun toisen blogiin ilkeästi, voisi miettiä: miksi haluaa tehdä sen ja uskaltaisiko saman sanoa kasvokkain kyseisen henkilön kanssa.

Pöppö on kaikkein ihanin hevonen, jonka olen koskaan tuntenut. Jos olen surullinen, se tulee luokseni ja laittaa päänsä olkapäälleni. Pöppö ei luota minuun 100 prosenttisesti, mutta en minäkään luottaisi, jos olisin vaihtanut kotia seitsemän kertaa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että se luottaa minuun enemmän kuin vuosi sitten, ja oppii varmasti vielä luottamaan lisää. Pöppö on jo sen verran elämää nähnyt, että ansaitsee rennon ja rauhallisen kodin, jossa mennään hevosen ehdoilla. 

Jos olen surullinen, se tulee luokseni ja laittaa päänsä olkapäälleni.

Ja vastaus tuon epäilevän anonyymin kommenttiin on: En olisi ikinä osannut aavistaa, että hevosesta voisi tulla näin tärkeä minulle, mutta nyt tiedän. Rakastan Pöppöä aidosti, koko sydämestäni, vaikka se välillä idiootti onkin ;)!Rakastan Pöppöä aidosti, koko sydämestäni, vaikka se välillä idiootti onkin ;)!


6 kommenttia: