perjantai 29. tammikuuta 2016

Omat lempparikuvani

Tämä kuva on otettu vuonna 2014, itse asiassa jouluaattona. Tykkään tästä niin paljon! On aivan ihana ilma, puissa on lunta ja Pöpöllä pörröinen talvikarva. Ja nuo heinät tuossa etualalla ovat todella kivan näköiset. Tykkään myös, kun kuvassa on niin paljon lempivärini, sinisen eri sävyjä. Kuvan on ottanut siskoni.

Tämä kuva on otettu keväällä vuonna 2015. Tausta ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta pidän paljon kuvan sävyistä ja siitä, että Pöppö on niin valppaan näköinen. Kivan tunnelman kuvaan tuo keväinen auringonpaiste. Tämänkin kuvan on ottanut siskoni.

Tämä kuva on otettu viime vuoden loppukeväästä/alkukesästä. Muistan vielä kuinka mulla oli tosi kuuma ratsastaa tuolla fleece+turvaliivi yhdistelmällä, mutta pakko niitä oli testata, kun olivat ihan uusia :D. Tästä kuvasta tykkään, koska on niin kesäisen vihreää ja kuvan värit ovat todella selvät! Tämänkin kuvan on ottanut, yllätys yllätys, siskoni.

Tämä kuva on otettu viime vuoden kesänä, Vehmaan leiriltä. Kuvan otti leiriavustaja Jutta. Vaikkei kuvassa tapahdukaan mitään ihmeellistä niin tykkään tästä, koska tämäkin kuva on ihanan kesäinen ja me molemmat näytämme niin iloisille!  

Taas yksi kuva viime vuoden kesältä. Oltiin mummon ja ukin rannalla toista kertaa polskimassa. Kuva on ihana, koska tilanne on niin hauska ja tykkään noista vesipisaroista. Kuvan on ottanut luottokuvaajani eli siskoni. 

Viime vuoden syksynä otettu kuva, jonka siskoni otti. Nuo auringon säteet ovat ihanat ja kuva on muutenkin niin syksyinen ja iloinen. Viime vuoden alkusyksy oli todella lämmin ja tarkeni helposti pelkällä collegepaidalla ja leggingseillä!


Tässä oli omat lempparikuvani minusta ja Pöpöstä. Mikä teidän mielestänne oli paras?

8 kommenttia: