sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Dear Santa

Joulu lähestyy ja on taas se aika, kun saa haaveilla tarpeellisista ja etenkin niistä tarpeettomista asioista ja esineistä ihan ääneen. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä kalliimmaksi tulevat myös toivomukset... Olen listannut tähän alas minun joululahjatoiveitani tänä vuonna. En todellakaan odota saavani niitä kaikkia tai edes yhtäkään. 


1. Ratsastuslegginsit. Etenkin nämä Kingslandin legginsit ovat aivan ihanat! Minulla on jo ne Hööksin ratsastuslegginsit, mutta ne ovat niin ohuet, ettei niillä pysty mitenkään ratsastamaan kylmillä ilmoilla. Kuva täältä.

2. Eskadronin Iceblue - korvahuppu ja satulahuopa. Tämä väri on niin ihana! Tilasin Eltonille jo samaa sävyä olevat pintelit Black Friday:n alennuksista, mutta nämä meiltä vielä uupuvat. Kuvasta poiketen haluaisin siis tietenkin yleishuovan, koska koulusatulaa meillä ei ole. Kuvat täältä ja täältä.1. Olen jo pitkään katsellut kypäräkameraa. GoPro olisi tietysti huippu, mutta ne ovat niin kalliita, etten sellaista uskalla edes ajatella. Tämä kuvan kamera on kuitenkin todella edullinen ja olin jo itse ostamassa sellaista, kunnes tajusin että siihen täytyy hankkia erikseen vielä muistikorttikin. Kuva täältä.

2. Uusi puhelin olisi ihan must have -hankinta. Nykyinen puhelimeni on jo kaksi vuotta vanha Iphone 4s, joka alkaa vedellä viimeisiään. Haluaisin kovasti Iphone 6 -puhelimen, mutta se on niin kallis, että en todellakaan usko saavani sellaista. Kuva täältä.

3. Pretty Little Liars - paras sarja ikinä. Kausi viisi tuli jo katsottua, eikä Netflixissä ole kautta kuusi. Sen saa kuitenkin tilattua netistä, eikä se edes maksa kovin paljoa. Kuva täältä.

6. Spooks-huppari. Minulla oli joskus harmaa Spooksin huppari, mutta myin sen haikein mielin, koska se oli liian isoa kokoa. Tämä kuvan huppari on kyllä aivan ihana. Kaikki Spooksin vaatteet ovat kyllä ihania. Haaveilen aina toppatakeista ja -liiveistä, sekä huppareista. Harmi, että ne ovat niin kalliita... Kuva täältä.
Mitä sinä toivot lahjaksi tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti