sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Mikä bloggaamisessa on kaikkein vaikeinta?
Mielestäni kaikkein vaikeinta bloggaamisessa on kirjoittaminen itsestään. Siitä mitä on tehnyt ja mitä itselle kuuluu. Olen ollut ihminen, joka on voinut kertoa melkeinpä kenelle tahansa hyvinkin henkilökohtaiselta tuntuvia asioita itsestään. Sellainen ihminen, jolla ei ollut yhtäkään salaisuutta. Ei
yhtäkään asiaa, jota kukaan ei olisi minusta tiennyt. 
            Sanamuodostakin "olen ollut" voi varmasti päätellä etten ole tällainen ihminen enää. Ihmiset rakastavat puhua itsestään. Kun ensimmäistä kertaa tapaa uuden ihmisen, lähtee juttu luistamaan hyvin yleensä siinä vaiheessa, kun puhutaan itsestä. Eikä siinä ole mitään huonoa, päin vastoin! Elämän tärkeimmän henkilön pitäisikin olla oma itsensä. 

Ihmiset rakastavat puhua itsestään.

             Jos ihmiset sitten rakastavat puhua itsestään, miksi blogiin itsestään kirjoittaminen on minulle niin vaikeaa? Myönnetään minäkin tunnistan itseni tuosta. Kavereille on ihanaa jakaa juttua siitä, mitä on tehnyt ja kokenut jne. Mutta nykyään kun tapaan uuden ihmisen, en yhtään tykkää puhua itsestäni. Mieluummin kuuntelen toista osapuolta. Sama tilanne on tuttujen ja puolituttujen kanssa, jos henkilö, jolle juttelen, ei kuuluu läheisimpiin ihmisiini, en useinkaan halua kertoa hänelle oikeita kuulumisiani. 
             Myös minulle todella läheisten ihmisten kanssa on joskus sama juttu: en halua kertoa mitä olen tehnyt ja miten on mennyt, vaikka olisinkin tehnyt jotain ihan tavallista ja olisi mennyt hyvin. Varsinkin jos minulta kysellään, saatan oikeasti ärsyyntyä. Kerron kyllä sitten kun haluan.

Jos minulta kysellään, saatan oikeasti ärsyyntyä.

             Varmasti tämän seikan takia, pidänkin hevospainoitteista blogia. Hevosista voin puhua ihan kenen kanssa tahansa ja milloin vain. Eltonin kuulumisia on paljon helpompi tulla kirjoittamaan kuin omia kuulumisia. Aijon siis kyllä kirjoittaa omiakin juttujani ja kuulumisia tänne, mutta vain silloin kun oikeasti pystyn siihen ja haluan.

Kiehuvan veden kanssa pihalla riehumassa. 


Tällaisia mietteitä tänään.
Seuraavan kerran palaillaankin hevosaiheisen postaksen parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti