torstai 5. tammikuuta 2017

Tavoitteet vuodelle 2017

Ratsukkona:

Päästä menemään säännöllisesti opetuksessa ja kehittyä.

Tämä vuosi (2016) meni meillä Eltonin kanssa aika lailla vain tutustuessa ja perusratsastuksen parissa. Niitä tietysti jatketaan ensi vuonnakin, mutta ensi vuodelta toivoisin sitä, että päästäisiin menemään ohjatusti ja oikeasti kehityttäisiin. 


Hypätä enemmän ja saada siihen rutiinia.

Elton tosiaan rakastaa hyppäämistä ja itsekin haluaisin kovasti oppia enemmän myös sitä lajia. Tänä vuonna hypittiin harmillisen vähän, aluksi estekaluston puutteen vuoksi ja nyt tietysti liian liukkaiden ja kovien pohjien takia. Toivottavasti ensi vuonna päästään toisissaan hyppäämään enemmän ja saataisiin rutiinia siihen hommaan. 


 Päästä edes yksiin ulkopuolisiin kisoihin. Joko este tai koulu.

Tästä nyt en tiedä onko mitenkään mahdollinen tavoite, mutta olisi kyllä ihan superkiva juttu, jos tämä toteutuisi. Siinä on kyllä vain pieni mutta-kohta, josta lisää alempana. 


Nauttia ajasta ponisen kanssa: maastoilla, mennä rennosti jne.

Tietysti myös totisemman treenailun vastapainoksi tarvitaan rennompaa menoa! Tänä vuonna ollaan kyllä ihan hyvin päästy maastoilun makuun, jota Elton ei siis entisessä kodissaan paljoa ollut harrastanut. Maastoilun lisäksi olisi hauskaa koittaa Eltonille hackamorea ja kokeilla miten se sillä toimii vai toimiiko ollenkaan.


Minä:

Uskaltaa olla enemmän oma itsensä, löytää oma tyyli.

Olen kyllä aina ollut aika massan mukana menevä ihminen ja usein uudet ihmiset eivät millään meinaa muistaa minua, koska olen vain niin tavallinen. Sillä ei tietenkään ole mitään väliä, miten muut ihmiset minut muistavat tai eivät muista, mutta haluasin uskaltaa olla enemmän oma itseni. Nyt lukiossa meillä on kyllä niin kiva luokka, että siellä voi olla rennommin kuin yläasteella, sekä sellainen kuin haluaa olla. 


Kokeilla jotain uutta, uskaltaa elää

Tämä liittyy aika paljon tuohon edelliseen, mutta laitoin sen nyt kuitenkin. Haluasin päästä kokeilemaan jotain erilaista ja oikeasti uskaltaa elää. Olen ihmisenä arka ja stressaan todella paljon uusia asioita. Joskus haluaisin vain päästää kaikesta irti ja tehdä asioita, joista haaveilen!


Elton:

Lennokkuutta ja eteenpäinpyrkimystä Eltonille.

Eltonilla on todella matalat ja tavallaan ponimaiset liikkeet. Se on kiva ratsastaa silloin, kun sillä on energiaa ja eteenpäinpyrkimystä, mutta sen ollessa laiskalla päällä, se on todella vaikea ratsastaa hyväksi. Sen askeleisiin pitäisi saada enemmän lennokuutta ja polkevuutta.Traileriin menon opetus

Tämä on se pienen pieni mutta-kohta, josta puhuin tuossa kilpailemisen kohdalla. Elton ei ole oikein kunnolla tottunut menemään traileriin, joten sitä pitäisi todellakin treenata ennen kuin on lähdössä "tositoimiin". Uskon, että Elton sen oppisikin, jos vain päästäisiin treenaamaan, mutta se on hieman vaikeaa, koska meillä ei ole omaa traileria. Kellään läheiselläni ei myöskään ole pikku-e:tä, joten traikun vetäminenkin on pieni ongelma...


Tässä meidän tavoitteet vuodelle 2017. Millaisia tavoitteita sinulla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti