maanantai 30. tammikuuta 2017

Vuoden ekat estehyppelytKypärä: Charles Owen yr8
Takki: Kingsland
Huppari: Vehra
Hanskat: Back on Track
Housut: Kingsland

Suitset: CRW
Satula: Albion K2
Huopa: Back on Track
Jalustimet: FreeJumpTänään päästiin Eltonin kanssa hieman hyppäämään, ensimmäsitä kertaa vuonna 2017! Huomasi kyllä, että ei oltu pitkään aikaan hypätty, sen verran menohaluja ponilla oli... Myös omista asennoistani ja paikkojen ratsastamisesta huomasi kyllä että tarvittaisiin vähän rutiinia. Oli kyllä superhauskaa ja se saattaa myös näkyä joistakin kuvista :D.
Laiskana ihmisenä en jaksanut rakennella kunnon ratoja, vaan kannoin kentälle vain yhden pystyn ja yhden kavaljetin. Mentiin vain pieniä esteitä, kun ei olla pitkään aikaan hypätty ja nytkin mentiin itsenäisesti. Verkkailin aluksi ihan ravissa ja hetken päästä myös laukassa. Aloitettiin hyppääminen kavaljetista. Ensimmäisen hypyn jälkeen Elton ei enää olisikaan halunnut ollenkaan ravata vaan se yritti aina itsenäisesti nostaa laukkaa.


"Liian pieni!" t.Elton

Seuraavaksi ruvettiin myös tulemaan tuota pientä pystyä. Ensimmäisellä kerralla tämän esteen jälkeen Elton meinasi innostua vähän liikaakin. Ihanaa huomata, kuinka poni oikeasti nauttii niin paljon hyppäämisestä! Itsekin kyllä tykkään siitä, mutta olisi huippua päästä hyppäämään valvovan silmän alle, niin saisi vähän lisää itsevarmuutta tähänkin hommaan.Kaikki jalat ilmassa :DItse jäin aina välillä suuhun kiinni hypyissä, kun etäisyydet eivät ihan sattuneet. Mulla on näissä kaikissa hyppykuvissa (ja muissakin kuvissa kyllä) suu auki, koska laskin aina askeleita ääneen. Loppuun hypättiin vielä pari kertaa 70cm ja lopetettiin sitten onnistuneeseen suoritukseen.
Ostin vähän aikaa sitten käytettynä Kingslandin takin, jota nyt sitten pääsin testailemaan, kun oli sen verran lämmintä, että toppatakki olisi ollut liikaa... Se oli muuten kyllä todella mukava, mutta ratsastaessa tupasi koko ajan nousemaan. Ostin myös jo ennen joulua isolla alennuksella Back on Track -satulahuovan, joka sekin pääsi ensimmäistä kertaa tänään testiin. Pakko kyllä sanoa, että musta sopii Eltonille todella hyvin!
Tuollaisia kalliimpia varusteita tykkään aina ostaa joko käytettynä tai sitten alennuksesta. Lähestulkoon kaikki Eltonin varusteet ja myös omat ratsastustarvikkeeni olen maksanut ja maksan itse, joten merkkivarusteet olisivat ihan liian kalliita ostaa oikean hintaisina.Hyppyjen jälkeen otin ponilta varusteet pois ja annoin sen ravailla loppuverkat irtona. Paljoa se ei kyllä itsenäisesti liikkunut, joten jouduin juoksemaan sen edellä leipäpussin kanssa :D. Loppuun käveltiin vielä maastakäsin hyvät loppukäynnit.
Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta normaalista ratsastuspostauksesta. Erikoispostausideoita saa myös ehdotella! Moikka moi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti