perjantai 10. helmikuuta 2017

Jäällä baanailemassa

♥ Parasta!


Tällä postauksella onkin hyvä jatkaa meidän maastoiluteemaa :D! Käyhän kurkkaamassa edellinen postaus, 10 vinkkiä maastoiluun, jos et ole sitä vielä lukenut. Sunnuntaina suunnattiin maastoon ja sieltä sitten jäälle. Ollaan jo pitkään suunniteltu, että käytäisiin koittamassa miten jäällä ratsastus onnistuu ja sunnuntaina päästiin vihdoin kokeilemaan, kun äitikin pääsi lähtemään mukaan. Äiti ei siis antanut minun mennä yksin Eltonin kanssa kokeilemaan jään kestävyyttä ja sitä, kuinka hyvin onnistun apinoimaan kyydissä, jos poni päättääkin innostua yhtään enempää. Myös Milla lähti mukaan, joten siksi saatiin taas paljon uusia, ihania kuvia!


Käveltiin aika lailla koko matka jäälle ja vasta jäällä otettiin myös ravia ja laukkaa. Elton kulki todella hienosti koko matkan jäälle, seuraten Millaa ja äitiä, eikä pysähdellyt kertaakaan (paitsi nähdessään pelottavan auton). Jäälle tultuamme Eltonin ilme oli vähintääkin epäileväinen. Se mulkoili pilkillä olevia ihmisiä ihan kummissaan.Pari kierrosta jäällä käveltyämme, otettiin jo ravia. Kyllä Eltonillakin jalat nousivat siellä lumihangessa tarpoessa. Ja olihan siinä pidättelemistä, kun poni olisi halunnut vain juosta täysiä. Hetken ravattuamme annoinkin sen laukata ja voi vitsi, oli kyllä ihan sairaan upea kokemus! Ponikin oli niin tyytyväinen, että ihan pärski ääneen.

Laukkailtiin molempiin suuntiin ja sitten jo lopeteltiin. Halusin, että ponille jää hyvät muistot ensimmäisestä jäällä ratsastamisesta, enkä myöskään halunnut, että se väsyttää itseään ihan uuvuksiin, kun jäällä oli kuitenkin jonkin verran lunta... Elton on kyllä niin ihana, kun sen kanssa uskaltaa kokeilla ihan uusia asioita. Tästäkin olen haaveillut jo pitkään ja pakko kyllä sanoa, että kokemus oli vähintääkin niin upea kuin olin sen kuvitellut!Heti jäältä lähdettyämme aurinko alkoi paistaa ja kaikikkialla oli niin kaunista! Elton sai kävellä koko loppumatkan tallille, vaikka se itse olisikin kyllä halunnut mennä vielä täysiä. Ihmeellistä, kun hevosilla on aina kauhea kiire kotiin päin mennessä.

Aurinkoo :3

Kuvista varmasti huomaatte, että minulla oli ensimmäistä kertaa testissä myös kypäräkamera. Sillä kuvattu maasto/jääreissu, sekä lisää juttua itse kamerasta, tulossa lähiaikoina. 


Oletteko te ikinä ratsastaneet jäällä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti