sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

top 3 instalempparit + linkkaa instagramisi

Instagram on pullollaan ihania tilejä ja vielä ihanempia kuvia. Itse pidän Instagramista sovelluksena todella paljon: se on helppokäyttöinen ja visuaalisesti kaunis, edellyttäen tietysti sen, että seuraa käyttäjiä, joiden kuvista pitää. Nyt ajattelin jakaa teille omat 3 suosikki-instatiliäni, joita seuraan.

1. upsilon.de.perriere
  • Ehdoton ykkönen! Amanda on sveitsiläinen ratsastaja, jolla on oma aivan täydellinen valkoinen poni Upsilon. Tili on aktiivinen, kuvat ovat kauniita ja videot viihdyttäviä. En keksi mitään huonoa tästä tilistä, se on vain aivan upea! Lisäksi Upsilon on juuri sellainen poni, josta pienenä aina haaveilin...

  • Tämän instagramin löysin itse asiassa Youtuben kautta. Therese on norjalainen 19-vuotias tyttö, joka tekee Youtube-videoita englanniksi. Hänen instagramiaan en ole kauaa vielä seurannut, mutta Youtube-videot ovat aivan parhaita! Theresen hevoset Santo ja Cara ovat mielenkiintoisia persoonia ja pidän todella paljon Theresen tyylistä ratsastaa. 


  • Viimeinen lempparini onkin sitten suomalainen. Tuhmaponi-instagramin paras puoli on ehdottomasti tilinpitäjän mahtava asenne kaikkeen ja se tulee kyllä ilmi viihdyttävistä kuvateksteistä! Valokuvauksellisesti kuvat eivät aina ole parhaita mahdollisia, mutta se ei haittaa, koska huumoria on sitäkin enemmän. "Tuhmaponi" on myös valoittavan hieno näky, satunhan pitämään valkoisita poneista ;). 

Tässä omat tämänhetkiset lemppari-instagramini. Nyt onkin teidän vuoro linkittää omat instagram-tilinne minulle! Linkatuista instagrameista kivan oloisia rupean seuraamaan ja parhaimmiston tilit esittelen myös täällä blogissa. Kirjoita siis instagramin käyttäjänimesi kommenttikenttään pienen esittelytekstin kanssa. Viimeinen päivä linkata on 26.3. Oma instagramini löytyy nimimerkillä maijuelton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti