sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Eltonin hypytysViime viikon sunnuntaina päätin irtohypyttää Eltonia. Olin itse vähän kipeänä, niin en viitsinyt ratsastaa. Äiti lähti mukaan ja otti muutamia kuviakin. Kuvat eivät tietenkään ole mitään parhaita, koska äiti ei osaa oikein muuta kuin vain painaa laukaisinta :D. 
Aloitin kävelemällä Eltonin kanssa ja sen jälkeen juoksutin sitä liinassa. Yleensä Elton on juoksuttaessa niin laiska, että sen perässä saa melkein juosta, mutta tänään sillä oli paljon energiaa ja se nosti laukan ihan pelkästä maiskutuksesta. 
Hyppääminen aloitettiin ihan pienestä esteestä. Elton ampaisi sitä kohti kuin ohjus! Mitä sitä turhaan rakentamaan hypytyskujia, kun poni menee ilmankin. Hypytin Eltonia pari kertaa molempiin suuntiin ja sen jälkeen korotin vähän estettä. Pidin esteen kuitenkin koko ajan todella matalana, jotta homma pysyisi mukavana ponin mielestä. 
Hyppyjen jälkeen otin Eltonin taas liinaan ja se sai tulla vielä pari kertaa tuota estettä toisesta päästä korotettuna puomina. Käveltiin hyvät loppukäynnit ja sitten poni pääsi vielä loppupäiväksi tarhailemaan kavereiden kanssa. Elton on oppinut aika hyvin tulemaan luokse, kun menen kyykyyn. Kun korotin estettä se tietysti lähti tulemaan luokseni. Heti kun käännyin katsomaan, poni pysähtyi "Enpäs tulekaan :p".
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti