sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Tampereen hevosmessut + ostoksetTänä vuonna olin ensimmäistä kertaa Tampereen hevosmessuilla. Aluksi en meinannut mennä ollenkaan, koska kukaan ei päässyt lähtemään kanssani ja kyytien kanssa oli ongelmia. Lopulta kuitenkin sain isäni lähtemään kaverikseni messuille ja parempaa seuraa ei olisi kyllä voinut ollakaan!
           Olimme messuilla vain lauantaina päiväseltään käymässä. Lähdettiin aamulla yhdeksän aikaan ajamaan kohti Tamperetta, jonne sitten saavuttiin vähän vaille yksi. Itse messuilla oltiin vain vähän reilut neljä tuntia. Harmi että matka on noin pitkä! Messuilla oli kuitenkin todella kivaa, vaikka oltiinkin niin vähän aikaa ja sekin aika meni haahuilessa ympäriinsä. 
           Ensin kierreltiin vähän aikaa expoa, jonka jälkeen mentiinkin jo syömään. Sitten katsottiin suomenhevosten esteluokka, jonka myös kuvasin. Kuvista ei tullut kovin onnistuneita, koska maneesikuvaus ei ole vahvuuksiani... Luokan loputtua mentiin uudestaan kiertelemään expoa vähän tarkemmin ja teinkin muutamia ostoksia. Ostokset näkyvät videolla, joten niistä en ala sen enempää kirjoittamaan. 
           Tässä vaiheessa isäni alkoi jo kyselemään koska lähdetään, joten käytiin vielä ostamassa metrilakuja ja sitten suunnattiin poispäin. Kävin vielä vähän kiertelemässä messukeskuksen pihassa olevia myyntikojuja ja sitten lähdettiin ajamaan kotia kohti. Kotona olikin sitten vasta yhdeksän aikoihin illalla. 
           Lauantai oli kokonaisuudessaan todella mukava päivä, vaikka matkustaminen onkin aina aika rankkaa. Ensi vuonna menen kyllä ehdottomasti uudestaan messuilemaan, jos se vain on mahdollista. Silloin sieltä voisi ehkä saada myös vähän enemmän irti, kun kaikki ei olisi niin uutta, että aika menee vain haahuilessa ja ihmetellessä. 
Olitko sinä hevosmessuilla tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti