maanantai 3. heinäkuuta 2017

Hööksin ostokset


Tänään tapahtuu jotain todella jännittävää! Illalla minulla on taas hevonen. Ainakin toivottavasti, jos kaikki menee hyvin. En todellakaan olisi uskonut, että löydän uuden hevosen näin nopeasti. Rehellisesti sanottuna minua ei varmaan koskaan ole jännittänytkään niin paljon kuin tällä hetkellä. 

Nyt kuitenkin tämän postauksen asiaan eli Hööksin ostoksiin. Kuvasin näistä ostoksista videon, mutta teknisistä syistä en pääse sitä editoimaan, joten tällä kertaa täytyy tyytyä pelkkiin kuviin. Kävin siis Hööksissä ostoksilla uutta hevosta varten, koska tämän hevosen mukana ei tule mitään varusteita. 


Ostin myös itselleni jotain, jota olen jo pitkään metsästänyt. Kuvan takki on juuri sellainen, jota olen etsinytkin. Entinen, nyt jo varmaan kolme tai neljä vuotta vanha CRW:n ratsastustakkini ei enää pidä edes tihkusadetta, joten uuden takin hankkiminen tulikin jo ajankohtaiseksi. 
Tuntuu, että kaikki ratsastustakit ovat nykyään softshell-takkeja, enkä itse pidä sellaisista yhtään... Tämä takki on kuitenkin niin sanottu kuoritakki eli siinä ei ole vuorta. Sopii siis hyvin myös viileämmille kesäilmoille. 


Sitten uuden hevosen ostoksiin. Suitset olivat se tärkein asia, jonka takia lähdin kaupoille. Eltonin mukaan lähtivät sen omat suitset ja Pöpön vanhat suitset ovat jo todella huonossa kunnossa. Löysin alenuksesta ihanat suitset pehmustetulla niskahihnalla ja kiiltonahkaisella turparemmillä. Nämä olivat kyllä ihana löytö, eikä hintaakaan ollut kuin 50 euroa. Ainut miinus näissä on otsapanta, joka on kyllä ihan rimpula. Siitä on jo irtoilemassa parit koristeet, mutta se ei onneksi niin haittaa, kun otsapannan voi kuitenkin aina vaihtaa.

Ostin myös kumiohjat. Pidän itse todella paljon juuri kumiohjista. Nämä ohjat otin full-koossa ja hintaa oli 18 euroa. 

Mukaan tarttui myös parit kuolaimet, jotta voin sitten kokeilla, mitkä toimivat parhaiten juuri tälle hevoselle. Eltonin jäljiltä minulla on jo suora kumikuolain, kolmipala ja baucherkolmipala. Nyt ostin kuitenkin vielä ihan normaalin nivelen ja myyjän suositteleman D-kuolaimen, jossa on rulla keskellä. 

Alennuksesta mukaan tarttui myös musta koulumallin satulahuopa, koska tarkoitus olisi ostaa tälle hevoselle koulusatula, eikä meillä ollut yhtään koulumallin huopaa. Ostin myös mustat yhdistelmäpintelit, koska ne olivat alennuksessa ja onhan musta nyt ja aina niin tyylikäs väri. 

Ihana korallin värinen naruriimu oli aivan must have -ostos. Riimu tuntui todella kevyelle ja jotenkin heppoiselle, mutta ei hintaakaan ollut kuin 5,50 euroa. Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, ostin JH Collectionin ihanat karvapäitset! Nämä oli vain pakko saada. Hintaa oli 15,90 euroa. 


Tässä kaikki ostokset tällä kertaa. Uudesta hevosesta on tulossa postausta mahdollisimman pian, malttakaa siis vielä hetki. Nyt lähden itse jännittämään ja panikoimaan!

6 kommenttia:

 1. Mitäää!!! Eikä!! Innolla odotan postausta uudesta hepasta, onnea! Ja vitsit miten hienot suitset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Kiitos paljon! Minäkin ihastuin niihin heti :D

   Poista
 2. Oi kun kiva tuo takki ja kivoja ostoksia muutenkin! :) Tuosta uudesta hepasta mäkin kyllä odotan innolla postausta! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ostoksia ja kyllä tämä kuvapostauskin kävi, kun sait tehtyä siitä jotenkin kivan! Ja en malta odottaa uudesta hevosesta postausta!

  VastaaPoista