perjantai 11. elokuuta 2017

Ilman varusteita -videopostaus


Sain tänään vihdoin houkuteltua äidin mukaan tallille kuvaamaan. Kuvattiin sitten videopostaus, jossa myös vastailen teidän lähettämiin kysymyksiin Vitosta. Loppujen kysymysten vastaukset, eli sellaiset, jotka eivät liittyneet niinkään Vitoon, tulevat myöhemmin, joko videona tai sitten ihan normaalina postauksena. Äiti ei ole vielä kuvannut kovin paljoa varsinkaan videoita, joten videopostauksen alussa olevat klipit ovat valitettavasti hieman sumeita... Toivottavasti se ei kuitenkaan haittaa ihan hirveästi ja saatte selvää!

Menin Vitolla keskiviikkoiltana ilman satulaa. Laitoin Vitolle riimunnarun kaulalle, jotta pystyisin sitten ottamaan tukea siitä, jos meinasin tipahtaa. Hetken mielijohteesta päätin sitten kokeilla ohjata Vitoa kaulanarulla ohjat ihan löysinä. Poika toimi niin hienosti, että tänään uskaltauduin sitten jättämään suitset kokonaan talliin ja mentiin ihan ilman varusteita. 

Meillä oli ihan superhauskaa! Alkuun Vito oli hieman hätäinen, mutta rentoutui kuitenkin. Laukassa se ihan innostui, muttei missään nimessä lähtenyt käsistä tai mitään muutakaan. Kääntäminen oli tietysti hieman hidasta ja vaati oikeasti melkoista painoapujen liioittelua, mutta en kuitenkaan voisi olla ylpeämpi ja onnellisempi tästä hevosesta ja kokemuksesta. 

Olen aikaisemminkin ratsastanut kaulanarulla sekä Pöpöllä että Eltonilla, mutta ne kerrat eivät olleet todellakaan samanlaisia kuin tämän päivän ratsastus. Pöpön ja Eltonin kanssa oikeaan suuntaan meneminen oli sattumaa, enkä oikeasti hallinnut niitä ollenkaan. En olisi ikinä voinut kuvitella laukkaavani kummankaan kanssa pelkällä kaulanarulla, mutta Viton kanssa minua ei pelottanut yhtään. On se huippu!


Oletteko te päässeet ratsastamaan ilman varusteita?

Toivottavasti piditte videopostauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti