perjantai 20. lokakuuta 2017

Riders Magazine -arvonta

Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyössä Playsson.net-blogiportaalin kanssa. Kaikki mielipiteeni ovat kuitenkin omiani, eikä minulle ole maksettu tämän postauksen tekemisestä.


Riders Magazine on uusi kotimainen julkaisu, jonka takana on Playsson.net-niminen blogiportaali ja -tiimi. Lehden voi ostaa Lehtipisteen myyntipaikoista hintaan 6,50 euroa. Riders Magazine on tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet hevosista ja niiden lisäksi myös alan sosiaalisesta mediasta, kuten hevosblogeista.

Lehden ulkoasu on mielestäni todella kaunis, lehdessä on käytetty paljon eri värejä ja kuviakin on runsaasti. Ehkä juuri monien eri pastellin sävyisten värejen vuoksi ulkoasusta ja ylipäänsä lehden taitosta tulee hieman lapsellinen kuva. Ei mitenkään huonossa mielessä, mutta tässä kohtaa aloin miettimään kenelle lehti oikeasti on suunnattu. Olen itse 17-vuotias eli minun pitäisi juuri kuulua tämän lehden kohderyhmään, mutta silti lehteä selaillessani minulle tuli tunne, ettei lehti ehkä ole suunnattu minun ikäiselleni.


Kuitenkin lukiessani tarkemmin lehden artikkeleita mieleni muuttui hieman. Lehdessä oli paljon sellaistakin juttua, josta olin kiinnostunut ja voisin kuvitella, että hieman vanhemmatkin ovat. Esimerkiksi äitiini upposi heti Pia Ali-Rekolan treenivinkit, jotka lehdestä löytyivät. Minua itseäni kiinnosti kuolaimettomuudesta kertova artikkeli, treenivinkki etuosakäännöksen harjoittelemiseen, Malin Baryardin haastattelu sekä Elmo Jankari painotti hevosen itseluottamuksen tärkeyttä -niminen juttu. Kyseiset tekstit olivat hyvin kirjoitettuja ja niitä oli mukava lueskella.


Huomattavasti nuoremmille lukijoille suunnattua sisältöä olivat mm. Sa(n)kari-ponin saarnat -kolumni, lyhyt sarjakuva nimeltä Turvalliset turvalliset ja Instagramin sekä Facebookin julkaisuille tarkoitetut sivut. Tällainen sisältö ei oikein uponnut minuun, mutta nuoremmille lukijoille nämä olivat varmasti mukavaa luettavaa!


Juttuja oli siis laidasta laitaan kaiken ikäisille. Toisaalta se voi olla lehden vahvuus, mutta itselleni tuli kuitenkin hieman sekava ja hämmentynyt olo. Oli juttuja, joista pidin todella paljon ja joita haluaisin lukea jatkossakin lisää, mutta lehden taittoa kaipaisin hieman aikuisempaan suuntaan, jos lehden kohderyhmä tosiaan on nuoret ja nuoret aikuiset.


Olen aina rakastanut lehtiä ja kirjoja. Pienenä minulle tilattiin vuorotellen vaikka mitä hevoslehtiä: Hevoshullua, Villivarsaa, Jenny-lehteä, Polluxia jne. Siksi on todella hienoa, että markkinoille on tullut uusi hevoslehti, etenkin kun osa vanhoista suosikeista on lopettanut toimintansa. Aion jatkossakin ostaa Riders Magazinea ja katsoa miten se kehittyy. Uskon, että Riders Magazine tulee olemaan todella hyvä hevoslehti ja uskon sen tulevaisuuteen, koska lehden eteen on tehty ja tehdään paljon töitä. Seuraava numero tuleekin jo joulukuussa! 

Arvonta:

Nyt teillä on mahdollisuus tutustua tähän lehteen ihan ilmaiseksi! Arvontaan voit osallistua, vaikket olisikaan blogini rekisteröitynyt lukija. Kommentoi sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommentteihin 31.10 mennessä, niin olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Riders Magazinen ensimmäisen numeron. Arvottavia lehtiä on yhteensä kolme, joten voittajiakin on kolme. Hyvät mahdollisuudet voittoon siis! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten muistathan seurata sähköpostiasi. 

23 kommenttia:

 1. sobbeliini301@gmail on mun sähköposti, ois kiva voittaa nii pääsis lukemaan tota😊

  VastaaPoista
 2. annika_taskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. hessutytto@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. eve.kinnunen@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. idaequestriann@gmail.com

  VastaaPoista
 6. ronnipinja@gmail.com ps. Tosi kuva postaus, jolla sait yhden uuden lukujan!

  VastaaPoista
 7. heppanurkkaus.blogi@gmail.com
  (heppanurkkaus.blogspot.fi)

  VastaaPoista