perjantai 29. joulukuuta 2017

Hangessa


Blogin joulukalenterista selvitty! Olen jopa ihan tyytyväinen suurimpaan osaan luukuista. Parin luukun kanssa meinasi tulla vähän kiire ja siksikin niistä löytyy kirjoitus- ja ajatusvirheitä... Jouluaaton jälkeen tuntui ihan oudolta, kun ei "tarvinnutkaan" kirjoittaa blogia joka päivä, mutta nyt olen täällä taas uusien kuvien kanssa.

Instagramiin olenkin jo kirjoitellut, että meillä on ollut vähän vaikeuksia liikuttaa Vitoa, kun sillä ei ole kenkiä. Kenttä on ollut viime aikoina ihan liian liukas muuhun kuin kävelyyn ja pelloilla on liikaa lunta jokapäiväiseen ratsastukseen. Ollaankin nyt lähinnä maastoiltu ja välillä ratsastettu pellolla ja välillä vaan kävelty.

Nämä kuvat on otettu Tapaninpäivänä, kun siskoni oli meillä ja suostui lähtemään mukaani tallille. Rämmittiin Viton kanssa hetki hangessa ja siskoni nappasi parit kuvat meidän menosta. Otettiin pikkupätkät ravia ja laukkaa, mutta pitkää ei tosiaan viitsitty mennä, kun hankea oli kuitenkin aika paljon. Äitini otti myös videota, joista tein pienen koosteen. Sen voi katsoa instagramistani @maijuequestrian 

Ollaan myös ruvettu vihdoin treenamaan Viton kanssa lastaamista. Isoon ja avoimeen hevosautoon Vito uskaltaa jo hetkeksi tulla sisään, mutta aika paljon tarvitaan vielä treeniä, että saadaan kaikki sujumaan. Hienosti se on kuitenkin jo kehittynyt, kun ollaan tosiaan vasta kahtena päivänä harjoiteltu.

Blogiin pitäisi varmaan kohta puoleen alkaa väsäillä uutta banneria ja ulkoasua, mutta en halua kuitenkaan ottaa siitä vielä mitään stressiä. Blogia pyrin taas päivittämään ainakin sen kerran viikkoon nyt joulukalenterin loputtua. Meidän menoa voi kuitenkin seurata myös instagramissa, koska sinne tulee materiaalia varmasti useammin kuin tänne blogin puolelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti