perjantai 8. joulukuuta 2017

Joulukuun haastelista

Joulukalenteri 2017 - Luukku 8


Sain Koukussa viiteen askellajiin -blogin kirjoittajalta, Pihlalta haasteen, jossa ideana on kertoa oma haastelista joulukuulle. Idea kuulosti todella mukavalle, mutta haastelistan kohtia oli hieman vaikea keksiä. Yritin kuitenkin parhaani ja tässä siis olisi minun haastelistani joulukuulle:

 • Saa blogin joulukalenteri kunnialla läpi
  • Heh, ensimmäiseksi blogia koskeva kohta, koska tämä oli jo kuun alussa ehdoton tavoitteeni. Olisi aivan huippua, jos oikeasti saisin kaikki joulukalenterin luukut blogiin ja vieläpä ajallaan. Yritetään yritetään.
 • Stressaa vähemmän
  • Seuraava kohta ei ehkä mene yksiin edellisen kanssa, mutta pitäähän elämässä haasteita olla. Olen aivan liian kova stressaamaan kaikkea, ihan turhiakin juttuja. Usein menetän yöuneni, jos tiedän että seuraavana päivänä joudun sellaiseen tilanteeseen, jossa en ole ennen ollut, enkä tiedä tasantarkaa miten minun tulisi käyttäytyä. Jouluna voisin yrittää rauhoittua ja unohtaa kaiken turhan stressaamisen. Helpommin sanottu kuin tehty...
 • Käy joulumaastossa Viton kanssa
  • Tämän haluan ehdottomasti toteuttaa! Jos en jouluaattona, niin joku muu joulupäivä tai ehkä ennen joulua. Minulla on ollut joka vuosi tarkoitus käydä joulumaastossa, mutta se on aina jotenkin jäänyt... Tänä vuonna aion sen kuitenkin toteuttaa, olipa sitten lunta tai ei. 
 • Ota jouluisia kuvia Viton kanssa
  • Tänä vuonna haluaisin oikeasti hienoja jouluisia kuvia. En siis poronsarvia hevoselle, vaan jotain nättiä ja vähän enemmän panostettua. Saa nähdä toteutuuko tämä kohta, koska en itse oikein pidä punaisesta, niin meille ei ole kertynyt paljoa mitään punaisia varusteita eikä vaatteita. 
 • Tee piparkakkutalo
  • Viime vuonna meillä oli tarkoitus tehdä piparkakkutalo, mutta se ei ottanut onnistuakseen, joten syötiin seinät sellaisenaan. Tänä vuonna olisin tyytyväinen, jos saataisiin talo ihan kokonaan kasaan ja koristeltaisiin se kivasti. 
 • Juhli synttäreitä
  • Täytän joulukuun 18. päivä 18 vuotta. Jihuu! Synttärini ovat niin lähellä joulua, että mitään isoja juhlia tuskin tulee olemaan, mutta perheen kesken olisi kiva vaikka kahvitella. Kavereiden kanssa taidetaan sitten juhlia kunnolla vasta joulun jälkeen, uutena vuotena. 
Nyt vuorossa kaikista hauskin osuus. Muiden bloggaajien haastaminen! Tällä kertaa haaste lähtee blogien Robot Unicorns AttackPonimaista kyytiä ja Porkkanan voimalla kirjoittajille. Toivottavasti kaikki teette tämän, koska olisi mielenkiintoista lukea myös teidän haastelistanne. 


4 kommenttia:

 1. Kiva kun vastasit antamaani blogihaasteeseen! Tosi kiva postaus ja hyviä tehtäviä sulla joulukuulle, toivottavasti onnistut kaikissa :)

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon haastajalle, tätä oli mukavaa tehdä! :)

   Poista
 2. Hauska haaste! Samoja juttuja itselläkin mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tätä oli kyllä kiva miettiä ja kirjoitella :D

   Poista