torstai 14. joulukuuta 2017

Otteita vanhoista tallipäiviksistä

Joulukalenteri 2017 - Luukku 14


Tämän päivän luukussa pääsette tutustumaan minun vanhoihin päiväkirjamerkintöihini. Harmittaa, etten ole säästänyt kaikista vanhimpia tallipäiväkirjojani, mutta onneksi löysin edes pari vähän vanhempaa. Kaikki tämän postauksen merkinnät ovat ensimmäisen oman hevoseni, Pöpön ajoilta. Rehellisesti sanottuna nolottaa vähän julkaista näitä, mutta ovathan ne aika hauskoja! Kursivoidut ovat siis suoria lainauksia päiviksistä ja normaalilla fontilla oleva teksti kommenttia näihin noloihin muistoihin. 

9.12.2014 
"Kun menin tallille Klaara ja Pöppö oli samassa tarhassa :-). Sain pelkän Pöpön jotenkin pois tarhasta, tää oli saavutus! Siivosin vielä hepan karsinan, joka oli vaikeaa, koska liian harva talikko."

Lopputulos: siivosin Pöpön karsinaa käsin, koska kikkareet eivät millään kestäneet talikossa (:D) Tämän tapauksen jälkeen, ostettiin kyllä tiheämpi piikkinen talikko. 

8.12.2014
"Hepulihepalla ratsastelua. Poika oli vähän hepulinen, joten yritettiin mennä rauhassa, en siis laukannut."

Olin todella arka ratsastamaan tuolloin. Laukka oli aika kova sana, joten sitä ei ihan hirveästi alkuaikoina Pöpön kanssa treenailtu...

14.12.2014
"Ratsastin Pöpön satulan kanssa. Meni hyvin. Pöppö tosin harppoi ravissa tosi paljon."


24.1.2015
"Kun menin talliin, huomasin että pikkurillini oli turvonnut ja todella kipeä. Ei se varmaan ole mitään vakavaa."

Tämä merkintä on kirjoitettu ensimmäisen Pöpöltä tippumiseni jälkeen. Olin siis tippunut esteellä, eikä ollut sattunut yhtään. Talliin tullessani tilanne oli kuitenkin tämä. Kotiin päästyäni huomasin, että pikkurillini oli vääntynyt hieman mutkalle. Nykyään se on jo suoristunut, mutta on edelleen selvästi eri mallinen kuin toinen pikkurillini. Lisäksi se naksahtaa aina, kun sitä koukistaa...

Ei päivämäärää
"Ollaan laukattu (minä siis :D) ilman käsiä (ei Pöppö) Pöppö laukkas siis, meillä oli pelkät päitset ei suitsia ja mulla kädet sivuilla." 

No comments... No joo, pienet asiat tuntuivat tuolloin lottovoitoilta. 


8.6.2015
"Parin viikon päästä eka leiri, eikä me edes osata laukata kunnolla, saatikka hyppiä esteitä! :o"

Me pellolla humputtelijat päätettiin lähteä leirille, vaikkei osattukaan laukata. Leirillä Pöppö kuitenkin yllätti ja kaikki meni superhyvin! Tuo kesä oli muutenkin yksi elämäni parhaista, kiitos Pöpön. 

Ei päivämäärää
Hypättiin siis 70cm leirillä! Hyppy oli jäätävä, mutta yli mentiin :)

Tällä leirillä tosi moni tippui :/

Minä en :D

Kesän toisen leirin tunnelmia. Kauniita muistoja, kun en näköjään edes tippunut. 

2.8.2015
"Käytiin tänään maastossa Minä&Pöppö ja naapuri&naapurin hevonen. Mentiin 2 ja puoli tuntia. Kerran Pöppö säikähti ja tippui puoliksi ojaan, kun naapuri ja naapurin hevonen tulivat laukalla takaa. Oli tosi kiva reissu, eikä Pöppö pukittanut kertaakaan, edes laukassa :)"

Ehdottomasti paras maastoreissu Pöpön kanssa. Pöpöllä oli tapana aina pukittaa, jos laukattiin maastossa ja tämä taisi oikeasti olla ainut reissu, jolloin ei tullut yhtään pukkia.


Jatkoa on luvassa, jos löydän lisää materiaalia kaappien perältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti