tiistai 5. joulukuuta 2017

Viton varustepostaus videolla

Joulukalenteri 2017 - Luukku 5


Minulta on toivottu paljon videota, jossa esittelisin Viton varusteet ja nyt vihdoin päätin sellaisen kuvata. En ollut valmistautunut mitenkään videon kuvaamiseen, joten siitä nyt tuli vähän mitä tuli. Kuten jo tuohon videon kuvaukseen kirjoitin, niin näytän vähän juntilta tuo hattu päässä ja kaiken lisäksi kaikki meidän varusteet olivat enenmmän tai vähemmän likaisia, kun en ollut kerennyt niitä putsata. Mutta ainakin meillä oli hauskaa tätä videota kuvatessa. Toivottavasti tekin jaksatte katsoa loppuun asti! 

Kiitos videosta Emmalle ja kuvasta Millalle!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva video! Katsoin ja lueskelin myös sun muita postauksis ja tykkäsin kyllä kovasti:). Jään seurailemaan teitä!

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi kiva! :) Pitäis joskus itsekin jaksaa kuvata joku varusteiden esittely. Siitä vaan tulis toosi pitkä, joten pitää ehkä jaksottaa sitä jotenkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera :)! Joo, minullakin meni 3 vuotta ennen kuin sain tätä aikaiseksi, hupsista... Joten kyllä sinunkin pitää kuvailla jonkinnäköistä varustepostausta. Sellaista olisi todella mukava katsella ;)

   Poista