maanantai 18. joulukuuta 2017

Winter bucketlist

Joulukalenteri 2017 - Luukku 18

Tuosta aikaisemmin tekemästäni Joulukuun haastelista -postauksesta tuli mieleen, että voisin tehdä samantyyppisen haastelistan, mutta koskemaan koko talvea. Ennen kesää voisin sitten taas julkaista perinteisen Summer bucketlist -postauksen. Tässä postauksessa olen siis listannut asioita, joita haluaisin päästä tulevan talven aikana toteuttamaan. Saattaa olla, että päivittelen tätä listaa jossain vaiheessa, jos keksin lisää kohtia, mutta tässä ainakin pari kohtaa näin alkuun. 

Jääbaana

Aivan ehtottomasti pakko päästä toteuttamaan! Käytiin viime talvena Eltonin kanssa laukaamassa jäällä useampaankin otteesseen ja se, jos joku, oli aivan mahtavaa. Tänä tulevana talvena on kyllä aivan pakko päästä myös Viton kanssa kokeilemaan jäällä ratsastamista ja toivottavasti myös rallittelemista. 

Tallin ulkopuolisiin valmennuksiin

Olisi kyllä todella kiva, jos päästäsiin Viton kanssa käymään jossain tallin ulkopuolella. Jos nyt ei vielä kisoihin lähdettäisi, mutta ainakin valmennukseen tai muuten vain katselemaan maailmaa. Pöppö oli siitä(kin) ihana hevonen, että sen kanssa reissaaminen oli niin helppoa.

Traikkuun menon opetus

No tämäpä. Ikuisuusprojekti ja edellytys sille, että edes päästäisiin jonnekin tallin ulkopuolelle. Katsotaan, kuinka tässä käy, kun meillä ei ole omaa traikkua eikä muuta hevosenkuljetuskalustoa, niin sinne opettaminen on hieman vaikeaa... 

Mekkokuvia

No tottahan toki jokavuotisia mekkokuvia on otettava! Ollaan joka vuosi otettu mekkokuvia talvella ja niin sen on oltava tänäkin vuona. Tykkään itse todella paljon talvimaisemista, joten pieni paleleminen ei haittaa mitään, jos vastineeksi saa kasan ihania kuvia. Meillä onkin ehkä jo kivoja suunnitelmia uusista mekkokuvista.

Uudella hevosella ratsastus

Haluaisin siis päästä ratsastamaan edes kerran jollain muullakin hevosella kuin Vitolla. Oman hevosen omistaminen on ihanaa, kun pääsee ratsastamaan melkein joka päivä, mutta ainakin omalla kohdallani se sitten jääkin vain siihen omaan hevoseen. Viton tulon jälkeen en ole tainnut ratsastaa kertaakaan millään muulla hevosella, enkä Eltonin tai Pöpön aikoinakaan päässyt paljoa ratsastamaan muilla kuin niillä omilla. 

2 kommenttia:

 1. Tuo jäällä ratsastaminen olisi kyllä hauska kokemuksena, vaikka täytyykin myöntää, etten ehkä uskaltaisi lähteä hevosen kanssa sinne.. :D Kivoja nää kohdat muutenkin! Talvella tosiaan tulee hienoja poseerauskuvia, pitää varmaan itsekin yrittää pitää jonkinlaiset kuvaukset :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!:) Kannattaa kyllä kokeilla jäällä ratsastamista, jos vain mahdollisuus tulee. Se on huippua! Ja jep, talvikuvat on parhaita😍

   Poista