sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Joulukuun kohokohdat

Puhelinkuvia ja -videoita menneeltä kuukaudelta:


Joulukuun alku sujui meillä ihan normaalin tapaan. Valmistauduttiin jouluun ja nautittiin lumesta, jota kerrankin oli. Vito liikkui koko kuukauden suhteellisen kevesti, koska kenttä ei ollut parhaassa kunnossa kengättömälle hevoselle. Ratsastuksen sijasta treenattiin ahkerasti lastaamista, joka alkoi sujua jo vähän paremmin.


Ostin äidilleni joululahjaksi ratsastustunnin. Jännitin vähän suostuisiko hän ollenkaan hevosen selkään, mutta äitihän innostui lahjasta kovasti. Tunnin hän ratsasti Aapo-suokilla ja kaikki meni todella hyvin! En olisi uskonut, että äiti osaa enää noin 30 vuoden tauon jälkeen ratsastaa yhtään, mutta se oli turha pelko. Tunnilla mentiin vain käyntiä, mutta ehkä seuraavalla kerralla raviakin ;)


Syntymäpäivääni juhlittiin perheen kesken. Tein itse kakun, josta loppujen lopuksi en edes pitänyt. Kakuntekovideon voit katsoa tästä linkistä. Sain aivan ihania syntymäpäivälahjoja, joista mainnittakoon mummolta ja ukilta saamani uusi tyyny ja siskolta saamani taulu minun ja Pöpön kuvalla. 


Joulun kunniaksi suostuin lähtemään hiihtämään äitini kanssa. Vihaan hiihtämistä ja vitsailinkin, että hiihdän seuraavan kerran vasta vuoden päästä. Muuten joulu sujui tuttuun tapaan sukulaisten kanssa. Koristeltiin serkkuni kanssa pipareita ja tehtiin kuin tehtiinkin piparkakkutalo, jonka Joulukuun haastelista -postauksessa asetin yhdeksi joulukuun tavoitteeksi.  Viton kanssa käytiin joulumaastossa kaksikin kertaa: aatonaattona ja joulupäivänä!


Uudenvuoden juhlinta oli kyllä ehdottomasti paras tapa lopettaa vuosi 2017. Kaikki aijemmat uudenvuodenaatot ovat minun osaltani olleet erittäin tavallisia ja tylsiä päiviä. En ole oikein ikinä nauttinut niistä, mutta nyt täysi-ikäisenä oltiin kavereiden kanssa juhlimassa uutta vuotta vähän kotikuntaa kauempana ja oli kyllä todella kivaa!

2 kommenttia:

  1. Kivoja nää tämmöset koosteet, puhelinmatskua on aina hauska katsella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera, ihana kuulla! Ajattelin, että nämä on vähän kökköjä postauksia, mutta ehkä se ei haittaa :D

      Poista