torstai 22. helmikuuta 2018

Pakko päästä messuille: Helsinki Horse Fair 2018

Kaikkien tämän postauksen kuvien käyttöoikeudet kuuluvat Messukeskukselle.

Noin viikko sitten sähköpostiani avatessani koin iloisen yllätyksen, kun huomasin, että minut oli valittu yhdeksi Helsinki Horse Fair -messujen bloggaajaksi. En ole ikinä ennen saanut bloggaajapassia ja itseasissa tämä olikin ensimmäinen kerta kun sellaista edes hain. Olen ollut monena vuonna Helsinki International Horse Show:ssa ja kerran Tampereen hevosmessuilla, mutten koskaan Horse Fairissa, joten mielenkiinnolla odotan tapahtumaa. 

Horse Fair messut järjestetään siis Helsingin messukeskuksessa 2.-4.3. Rupesin jo miettimään, että pääsenköhän messuille ollenkaan ja onko ajoitus messuille menemisestä ihan huono, kun maaliskuussa on kuitenkin ylioppilaskirjoitukset, joihin pitäisi edes yrittää vähän panostaa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, etten voi jättää tällaista tilaisuutta väliin. Näillä näkymin olen siis tulossa messuille!


Mitä messuilla sitten tapahtuu? Vaikka mitä! Kokosin alle muutamat ohjelmat ja asiat, jotka erityisesti minua kiinnostavat:

Eri hevosrodut, joita messuilla pääsee ihailemaan. Sanomattakaan varmaan selvää, että innostuin heti, kun huomasin, että myös PRE-hevoset ovat esillä messuilla. Ihanaa päästä näkemään Viton sukulaisia! Muina, etenkin minua, kiinnostavina rotuina voisin mainita komeat lusitanot ja aina yhtä suloiset connemaranponit. 

Bloggaajana olen tietysti kiinnostunut messujen blogiohjelmasta. Horse Fair -messujen yhteydessä järjestetään Blogiexpo, jossa palkitaan hevosbloggaajia erilaisissa kategorioissa. Playsson.net:in tuottaman blogiexpon yhtenä tarkoituksena onkin tuoda bloggaajia yhteen ja lisätä hyvää yhteishenkeä. Sitä, jos jotain blogimaailma todella tarvitsisikin ja uskon, että uusien, nuorten ja fiksujen bloggajien ansiosta tämä tavoite tulee varmasti täyttymään. 

Blogiexpossa palkittavia bloggaajia voi muuten vielä äänestää 28.2 asti. Itsekin olen jo äänestänyt lempibloggajiani, joista mainittakoon ihana Pihla blogilla Koukussa viiteen askellajiin, Veeran kaunis Porkkanan voimalla -blogi sekä Kaisan superhauska blogi: Muuliprojekti. Jos blogien äänestäminen kiinnostaa, kannattaa klikata itsensä tähän (klikkaa tästä) osoitteeseen ja antaa äänensä palkinnot ansaitseville blogeille. 


"Kouluratsastuksen valmennusportaat on esitys, jossa maajoukkoeratsukot esittävät helppo A luokasta Prix st Georgeen asti miten kouluhevonen muuttuu koulutuksen edetessä. Maajoukkoevalmentaja Marko Björs kertoo mitä ratsukot kulloinkin tekevät ja kansainväinen koulutuomari Irmeli Summanen kommentoi tuomarin ominaisuudessa." Lähde Messukeskus. 

Varmasti opettavainen esitys kenelle tahansa ja taitavaa kouluratsastusta on aina upeaa päästä katsomaan. Kouluratsastuksen lisäksi messuilla on myös perinteisesti esteratsastuskilpailut. Messuilta löytyy myös vaikka minkälaisia luentoja aina kuvaamisesta ja kuvankäsittelystä eettisiin hevosmiestaitoihin asti.


Jos minun selityksistäni ei saanut selvää tai haluat kurkata muuta ohjelmaa, mene Messukeskuksen sivuille, koska näiltä messuilta löytyy ihan varmasti ohjelmaa kaikenikäisille. Nyt Horse Fairin ohjelmaa selattuani olen niin innoissani, että minun on aivan pakko päästä messuille! Ketään kaveria en ole valitettavasti saanut suostuteltua mukaani, mutta elän siinä toivossa, että löydän messuilta joitakin bloggajatuttuja ja tunkeudun heidän seuraansa. 

Ps. Instagramissani on myös arvonta, jossa voi voittaa kaksi kappaletta lippuja juuri näille messuille! Arvontaan pääset blogin sivupalkista (internetversio) tai klikkaamalla tätä linkkiä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole Instagramia, voit osallistua arvontaan myös kirjoittamalla tämän postauksen kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi. Arvonta suoritetaan 25.2. 


Messuilla nähdään, eikö niin? 

4 kommenttia:

 1. Oi kiitos paljon, ihana kuulla! ❤️

  Nää messut vaikuttaa kyllä kivoille ja ohjelmasta löytyi vaikka mitä kivaa pienen tutkiskelun jälkeen. Tietenkään sitä expoa unohtamatta.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, sen unohdin kokonaan! Hyvä, että muistutit ;D

   Poista
 2. voitin sulta ne liput tonne ja todellakin aion tulla elämäni paras syntymäpäivälahja💗

  VastaaPoista