sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Loma kutsuu


Lähden ensi viikon tiistaina äitini kanssa Samokselle, Kreikkaan viikoksi. En edes muista milloin viimeksi olen ollut lomalla ulkomailla. Kun olin nuorempi, matkustelimme joka vuosi perheen kanssa juurikin Kreikan saarilla, mutta nyt en ole käynyt siellä päinkään vuosiin. Samoksella en ole ikinä ennen käynyt, vaikka Kreikan saarilla ollaankin matkusteltu. Samokseen päädyimme äitini kanssa, koska halusin jonnekin vähän "syrjäisempään" kohteeseen. En siis tahtonut näihin perinteisiin turistipaikkoihin, kuten Rodokselle tms. Saa nähdä, minkälainen kohde Samos loppujen lopuksi tulee olemaan.

Matka on ylioppilaslahja äidiltäni ja olen jo ihan innoissani siitä! Ainut innostuksenpilaaja on se, että satuin juuri sopivasti sairastumaan flunssaan nyt pari päivää ennen matkaan lähtöä. Olen yrittänyt lepäillä tämän päivän, jos flussa menisi nopeammin ohi. Huomenna pitäisi vielä jaksaa herätä töihin 4.30 ja käydä töiden jälkeen liikuttamassa Vito viimeisen kerran ennen matkaa. Matkani aikana ihanaakin ihanampi ystäväni huolehtii ja liikuttaa Vitoa. En voisi oikeasti olla yhtään onnellisempi siitä, että minulla on näin mahtavia tallikavereita. Olette kaikki ihania!


Linkki videoon!

Minulla on ollut nyt aika paljon kiireitä ja stressiäkin töiden ja autokoulun kanssa, joten Viton liikuttaminen on jäänyt harmillisen vähäiseksi. Liikutuskerrat ovat olleet lähinnä sitä, että olen ratsastanut sillä askellajit läpi tai juoksuttanut sen. Käytiinhän me yksi päivä maastossakin toisen ratsukon kanssa. Siellä meni ihan hyvin, vaikka Vitoa taisikin ärsyttää joku, koska se kulki pitkiä pätkiä korvat niskaa pitkin luimussa. Mietittiin, että metsässä oli varmasti niin lämpimänä päivänä jonkun verran ötököitä, joihin Vito sitten reagoi tuolla tavalla. 

Laitoin yksi päivä puhelimen kentän laidalle kuvaamaan vähän ratsastusvideota. Kyseinen ratsastus ei sujunut kovinkaan hyvin, koska Vito oli todella energinen ja vastusteli jonkin verran ohjasotteita. Sillä on paha tapa livahtaa kuolaimen taakse, jolloin se on oikeasti todella vaikea saada liikkumaan rehellisesti ja kuuntelemaan kaikkia apuja. Siitä olen kuitenkin todella iloinen, että se liikkuu paljon isommin kentällä. Talvella meno oli yhtä kipittämistä, kun Vito ei uskaltanut liikkua kunnolla liukkaiden pohjien takia. Kipittäminen jatkui myös maneesissa, koska se jännitti hallissa olemista niin paljon. Nyt Vito on onneksi tottunut maneesiinkin jo vähän paremmin ja kentällä se liikkuu todella mielellään!

Ellu ja Vito

Huomenna käyn vielä tallilla ja sitten minun pitäisi jättää Vito viikoksi. Se tulee olemaan vaikeaa, koska Vito on oikeasti minulle aivan järkyttävän tärkeä. Onneksi sentään tiedän, että Vito jää hyviin käsiin ja saa liikuntaa, niin ei tarvitse murehtia sitä. Vaikken näekään Vitoa viikkoon ja se surettaa minua jo nyt, odotan silti matkaa ja etelän lämpöä todella innoissani! Blogi ei kuitenkaan jää viikon taolle, vaan ajastan postauksen ensi viikolle ja toivon, että ajastus onnistuu. Kreikan kuulumisia kirjoitan sitten heti, kun olen taas Suomessa.

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Sun blogi on varmaan ainoa jossa ihan perus kuulumispostauksetkin on tosi mielenkiintosta luettavaa. Kivaa kreikan matkaa sulle, mäkin oon menossa reilun kuukauden päästä Kreikkaan Lefkaksen saarelle. Tulee varmaan tosi kivaa, vaikka ollaan siellä perheen kanssa oltu jo kolmesti :D Toivottavasti sullakin on huippu reissu! Kiva myös, että Vito on alkanut liikkumaan jo rennommin maneesissa ja kentällä vetelee vieläkin mieluisemmin!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pihla! Sinun kommenttisi piristävät kyllä aina päivää😍. Aivan ihana kuulla tuo, koska aina välillä tulee mietittyä, että jaksaako kukaan edes lukea näitä peruskuulumisia...

   Oi kuulostaa mukavalle. Toivottavasti maltat vielä odottaa matkaa hetken ;)

   Poista