sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Liian hektistä elämää


Pari postausta takaperin kirjoitin siitä, kuinka ratsastaminen ei tuntunut oikealta ja kuinka ollaan otettu jonkin aikaa rennommin mm. harjoittelemalla maastakäsittelyä ja ratsastamalla ilman satulaa ja suitsia. Tallilla olikin hauskaa joka kerta ja nautin todella Viton kanssa puuhastelusta. Viime aikoina taas en ole päässyt liikuttamaan Vitoa ihan niin usein kuin haluaisin. Minusta tuntuu, että elämäni onkin tällä hetkellä liian hektistä ja, että olen joutunut luopumaan hetkeksi jostakin pysyäkseni mukana siinä. 


Eilen ratsastin Viton pitkästä aikaa kunnolla: ensin maastossa ja sitten kentällä. Jo maastossa Vito oli todella jännittynyt, eikä halunnut yhtään kuunnella minua. Mentiin kaikissa askellajeissa, mutta vain ihan pari hetkeä käynnissä Vito suostui vähän rentoutumaan. Kentällä ratsastaessa meillä meni vieläkin huonommin. Vito oli todella hidas kaikille avuille. Se puri kuolaimeen ja painoi sille ja käytännössä juoksi alta koko ratsastuksen ajan. 


Saatiin joitakin ihan ok-pätkiäkin, mutta ratsastuksesta jäi kyllä aika huono maku suuhun. Nyt on pakko, vaikka väkisin, yrittää ehtiä ratsastaa Vitoa jonkun aikaa joka päivä ja katsoa muuttaisiko se ponin ratsastettavuutta yhtään paremmaksi. Blogin ulkoasukin on vielä ihan talvinen ja sekin pitäisi ehtiä muuttamaan, mutta lähiaikoina tuskin kerkeän siihen kaota. Veikkaan, että oma elämäni muuttuu vähän kiirrettömämmäksi kunhan saan autokoulun suorittettua loppuun ja pääsen keskittymään taas enemmän Vitoon ja muuhun elämään. Siihen saakka postaukset tulevat luultavasti olemaan tällaisia hätäisiä päivityksiä, joissa lähinnä valitan kaikesta. Ensi postaukseen siis! 

Kuvat on otettu kyseiseltä ratsastuskerralta. Kiitos Jannalle!

2 kommenttia:

 1. Ah, tiedän niin hyvin tunteen!
  Kokoajan pitää olla menossa ja tekemässä, eikä vuorokaudessa tunnu riittävän tunnit, kun joskus on pakko nukkuakin. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihanaa vertaistukea, kiitos! Ihana kuulla, että muilla on samanlaisia ongelmia :DD

   Poista