torstai 28. helmikuuta 2019

Karuselli

Ehdottomasti lempparikuva koko päivältä.Totuus kuvien takaa: kuomat, haha...


Ystäväni Jyväskylästä oli meillä käymässä tässä vähän aikaa sitten. Viisi päivää meni silmänräpäyksessä mm. talleillun merkeissä. Käytiin ratsastamassa niin Vitolla ja Hartsalla kuin myös ihan ratsastustunnillakin. Viton ja Hartsan kanssa käytiin rento maastolenkki, kun taas ratsastustunnilla jouduttiin ihan kunnolla hommiin. Itsehän menin tunnilla tippumaan kokonaiset kaksi kertaa, mutta aiheesta saatan kirjoittaa ihan oman postauksensa, joten en lähde nyt avaamaan asiaa sen enempää. Viton kanssa ravailin taas maanantaina: tällä kertaa en niin hyvällä menestyksellä. Vito liikkui kyllä ihan puhtaasti, mutten itse uskaltanut sitä ratsastaa tarpeeksi eteen, jolloin se jäi koko ratsastuksen ajaksi todella tyhjäksi edestä. Nyt meillä on taas mennyt melkeinpä kaikki pohjat siihen kuntoon, etten niillä uskalla ottaa ravia. Vito onkin ollut nyt muutaman päivän lomalla, kun en sen kanssa ole uskaltautunut edes maastoon: Vitolla kun ei niitä kenkiä ole ja kaikki paikat ovat ihan peilijäätä... 

Ratsastuksen sijaan ollaan kuitenkin tehty jonkin verran hommia maastakäsin. Yksi päivä minua harmitti hirmuisesti, kun satuin juuri hevosten ruoka-aikaan tallille, enkä olisi millään halunnut keskeyttää Viton heiniensyöntiä. Kaiken lisäksi jouduttiin tekemään hommia tarhassa, sen ollessa kaikista parhaassa kunnossa. Kuitenkin alkuun petetyn näköinen Vito ei olisi lopussa laskettuani sen vapaaksi millään malttanut palata heinille. Siitä jos jostain tietää, että hevosella oli hauskaa, kun edes ruoka ei kiinnosta niin paljoa kuin hommien jatkaminen. 

Näihin kuviin palatakseni: eikö niistä tullutkin upeita? Olen aina innoissani kun puhutaan mekkokuvien ottamisesta, mutta tällä kertaa olin myös hieman skeptinen. Viisi kuukautta saikkuillut hevonen, jolla ei ole lihaksen lihasta ja keväinen ilma, jolloin kaikki on hieman nuhjuista ja inhottavaa, ei kuulostanut parhaalta mahdolliselta yhtälöltä onnistuneisiin mekkokuviin. Ystäväni sai kuitenkin napattua aivan uskottamia kuvia näissä olosuhteissa: en voisi olla yhtään tyytyväisempi! 

Johonkin kuitenkin pitää aina tarttua ja nyt saan syyttää ainoastaan itseäni... Muistelin kaksi vuotta vanhan vanhojen tanssi -mekkoni olleen sen verran pitkä, ettei helman alta näkyisi kenkiä: niinpä päädyin valitsemaan jalkaani kuomat. Kuvia ottaessa ja etenkin niitä jälkeenpäin katsoessa kuitenkin paljastui, että kuomat näkyivät alta häiritsevän paljon. Tästä syystä olen niitä koittanut parhaani mukaan muokata pois osasta kuvista. Koska en todellakaan ole tässä hommassa aloittelijaa parempi, on jälkikin sen mukaista. Olen silti sitä mieltä, että nämä muokkaukset peittoavat alta paistavat kuomat, mutta tiedostan että joku muu olisi osannut tehdä työn varmasti paljon siistimmin, haha. 

.
.
.

Mitä mieltä olet kuvista? Löytyikö lempparikuvaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti