Maiju

Olen Maiju, mutta kaverini kutsuvat minua Makiksi. Pidän lempinimestäni todella paljon, koska se saa oloni tuntumaan erityiseltä. Olen 19-vuotias, loppuvuodesta 1999 syntynyt. Asun lapsuudenkodissani Etelä-Savossa, joskin olen ehtinyt asumaan omillani jo mm. Savonlinnassa ja Jyväskylässä. Tällä hetkellä pidän välivuotta ja työskentelen hevosalalla.

Luonteeltani olen iloinen, reipas ja ystävällinen, mutta minut paremmin tuntevat ihmiset tietävät, että osaan olla myös syrjäänvetäytyväinen. Perusluonteeltani olen siis innokas ja optimistinen, mutta tarvitsen myös omaa aikaa ja hiljaisuutta. Rakastan uuden oppimista ja etenkin hevosten kanssa haluaisin kokea mahdollisimman paljon kaikkea erilaista ja samalla oppia asioita. 

Aloitin ratsastuksen vuonna 2008 Vehmaan tallilla. Ensimmäisen oman hevoseni ostin vuonna 2014. Pöppö oli lämminverinen ruuna, joka opetti minulle enemmän kuin kukaan muu on ikinä opettanut. Pöppö jouduttiin lopettamaan 2016 vuoden syksyllä jalkavaivojen vuoksi. Vuoden ajan jatkoin ratsastamista toisella omalla hevosellani, Eltonilla, mutta se ei tuntunut oikealta, jonka vuoksi kesällä 2017 päätin myydä Eltonin. Eltonin myynnin jälkeen en uskonut löytäväni oikeaa hevosta, mutta sitten törmäsin Vitoon.

Vito oli rakkautta ensi silmäyksellä. Se muistutti niin paljon Pöppöä samalla ollen niin erilainen kuin mikään muu aikaisemmin tapaamani hevonen. Vito on muuttanut elämääni niin paljon paremmaksi, että olen sille velkaa aika lailla kaiken. Viton kanssa haluan vain nauttia yhteisestä ajasta ja tehdä asioita, joista me molemmat pidämme.

Ensimmäinen hevoseni Pöppö

Toinen hevoseni Elton


Nykyinen hevoseni ja elämäni hevonen Vito

12 kommenttia: