Maiju

Olen Maiju, mutta kaverini kutsuvat minua Makiksi. Pidän lempinimestäni todella paljon, koska se saa oloni tuntumaan erityiseltä. Olen 19-vuotias, loppuvuodesta 1999 syntynyt. Olin asunut koko lapsuuteni samassa kunnassa Etelä-Savossa, mutta muutin vuoden 2018 syksyllä Jyväskylään opiskelemaan. Vito asuu edelleen lapsuuteni asuinpaikkakunnalla, jonka vuoksi käyn itsekin kotona niin usein kuin se vain on mahdollista.

Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen ja seurallinen, mutten kauhean suulas. Olen seikkailunhaluinen, mutta samalla hieman arka. Yksi suurimmista haaveistani onkin nähdä maailmaa ja kokea mahdollisimman paljon: haluan elää, mutta samalla pelkään sitä. 

Aloitin ratsastuksen vuonna 2008 Vehmaan tallilla. Ensimmäisen oman hevoseni ostin vuonna 2014. Pöppö oli lämminverinen ruuna, joka opetti minulle enemmän kuin kukaan muu on ikinä opettanut. Pöppö jouduttiin lopettamaan 2016 vuoden syksyllä jalkavaivojen vuoksi. Vuoden ajan jatkoin ratsastamista toisella omalla hevosellani, Eltonilla, mutta se ei tuntunut oikealta, jonka vuoksi kesällä 2017 päätin myydä Eltonin. Eltonin myynnin jälkeen en uskonut löytäväni oikeaa hevosta, mutta sitten törmäsin Vitoon.

Vito oli rakkautta ensi silmäyksellä. Se muistutti niin paljon Pöppöä samalla ollen niin erilainen kuin mikään muu aikaisemmin tapaamani hevonen. Vito on muuttanut elämääni niin paljon paremmaksi, että olen sille velkaa aika lailla kaiken. Viton kanssa haluan vain nauttia yhteisestä ajasta ja tehdä asioita, joista me molemmat pidämme.

Ensimmäinen hevoseni Pöppö

Toinen hevoseni Elton


Nykyinen hevoseni ja elämäni hevonen Vito

12 kommenttia: